Skorpió

A mai nap szerelmi téren, talán egy eddig ismeretlen terepre tévedhet, ami egyszersmind izgalmasnak és élvezetesnek ígérkezik, ugyanakkor, legalább annyira sérülékennyé is teheti, így csakis akkor menjen bele a játékba, kedves Skorpió, ha meg van róla gyõzõdve, hogy akkor is ezt szeretné, ha éppenséggel, nem minden olyan lesz majd a nagy pillanatban, ahogy azt eredetileg gondolta volna! Nincs ok s sietségre és semmi sem kötelezõ!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Szüksége lehet ma kedvese szeretetére, támogatására, így inkább lelkiekben, mintsem a testiség terén adhat sokat a mai nap, kedves Szûz! Ne habozzon viszonozni a szerelmétõl kapott szeretetet és törõdést, annál is inkább, mert ha így tesz, azzal csak tovább fokozhatja az érzelmeket, s ennek következtében, végül akár egy szenvedélyes, együtt töltött éjszakába is torkollhat az egész!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Meglehetõsen nagy zûrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szûz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp április 14. kedd - Nagy meglepetés vár ma rátok...

Vízöntő

Nem biztos, hogy ma minden úgy alakul majd szerelmi téren, ahogy azt szeretné, kedves Vízöntõ, mégis, a csillagok azt sugallják, hogy sokat fejlõdhet szerelmi kapcsolata, méghozzá érzelmi és szexuális értelemben is egyaránt. Nem baj, ha nem tökéletes minden, hiszen miért is kéne annak lennie?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: