Rák

Romantikus fantáziái kellhetnek ma életre, kedves Rák, s képzeletének szinte semmi sem szabhat határt. Ne is fogja vissza magát egy pillanatig sem! Néha igen furcsa és meglepõ, az ember mire nem vágyik, ha szexrõl van szó, ugyanakkor ez teljesen természetes, ameddig egy értelmes emberi határon belül marad. Legyen tudatában ennek és lesütött tekintet helyett pislantson kirívóan arra, akivel mindezt nem csak képzeletében, hanem a való életben is szívesen átélné!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mai napon igencsak erotikus vizekre kalandozhatnak gondolatai, melyek megélésében nem biztos, hogy partnernek bizonyul kedvese, kiszemeltje, mindazonáltal próba szerencse! Amúgy is kár lenne csak úgy veszni hagyni ennyi jó irányba terelt energiát, így ha más nem, egy kis játékosság, vagy akárcsak egy pár, szenvedélyesen megélt pillanat is több, mint a semmi. A szerelem minél felkavaróbb, annál jobb és õszintébb!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-14 - Ma akkor hozhatja ki a legtöbbet szerelmi életébõl....

Vízöntő

A mai napon egy igazán különleges élményben lehet része kedvese, esetleg még csak kiszemeltje oldalán, ami tovább mélyítheti az iránta érzett szerelmét. Egy dolog, ami az emberben zajlik ilyenkor, de néha csak akkor erõsít valójában az ilyesmi egy kapcsolatot, ha kifejezésre is juttatja azt, amit érez, s ami annyira mélyen felkavarja érzéseit. Mondja ki, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: