Skorpió

Adja meg magának a lehetõséget ma arra, hogy minél több idõt tölthessen azzal, akit annyira szeret, ugyanis most különösen szükségét érezheti szerelmi kapcsolata egy kis törõdésnek, s nem mellesleg, ön is, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Skorpió, ismét rengeteg munka van a háta mögött, de ön hajthatatlan, s nem tud gátat állítani újabb ötleteinek. Kíváncsisága arra sarkallja, hogy megtanuljon valamit, talán már tudja is, hogy mi lesz az, ami szintén hasznos lehet karrierje szempontjából. Használja ki jól ezt a lendületet és kamatoztassa a megszerzett tudást.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ma engedje el egy kicsit a tökéletességre való törekvést szerelmi téren, kedves Szûz, mert eltakarhat szeme elõl valamit, ami kincset ér! Egy szerelmi kapcsolatban minden, ami az elején vonzó, az múlandó, s egy idõ után veszít varázsából, míg, amit elõször az ember talán észre sem vesz, végül pont az köt össze két embert egy életen át!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma akkor érhet el áttörõ eredményt szerelmi téren, ha kritikus szemmel, ugyanakkor nyitott szívvel képes szemlélni jelenlegi, vagy még alakuló kapcsolatát, kedves Vízöntõ. A következõ szint szinte egy karnyújtásnyira van, csak meg kell találni a varázsszót, hogy kinyíljon az ajtó. Ha megvan, mondja ki!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma emberi kapcsolatai kerülhetnek elõtérbe, kedves Vízöntõ. Úgy érezheti mostanában elhanyagolták egymás társaságát ismerõseivel, ezért hát gondol egyet és megpróbálja felfrissíteni barátságait. Sajnos azonban nem könnyû megfelelõ helyet és idõpontot választani, ami mindenki számára jó lenne. Ne vegye ezt szerettei felõl érdektelenségnek, ha mély a barátságuk, akkor ennél nagyobb idõelcsúszásokat is ki fog bírni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: