Rák

Ma valami igazán különleges szerelmi élményben lehet része, amennyiben akad a közelében olyan alkalmas partner, aki kellõképpen kreatív ahhoz, hogy valódi meglepetést, örömet tudjon okozni önnek. Ha nincs: használja a fantáziáját! Hátha tehet önmaga is a jó ügyért valamit...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma arra késztethetik az önben dúló érzelmek, legyenek jók, vagy rosszak, hogy valamiféle kreatív tevékenység által jutassa kifejezésre õket! Ha így van, mielõbb ragadjon tollat, ceruzát, ecsetet, vagy éppen bármi mást, s hagyja, hogy kijöjjön, ami most önben van. Ki tudja, talán éppen a végeredmény lesz az elsõ irányköve egy új kezdetnek!

Skorpió

A mai egy kifejezetten vidám és érzelem gazdag napnak ígérkezik, kedves Skorpió, amikor is, juthat elég idejük és energiájuk kedvesével arra, hogy érdemben megéljék szerelmüket, lelki és testi értelemben egyaránt. Használják ki az alkalmat, bújjanak szorosan össze és élvezzék az életet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

Miként fog alakulni a szerencséd 2020-ban? - A születési hónapod elárulja!

Szűz

Ma kissé bosszanthatja párja esetleges kényeskedése, ám, ahogy egyre inkább közeledik az este, annál inkább enyhülhet a feszültség, s, ha addig nem kerül sor keményebb szóváltásra önök között, hamar újra közelebb kerülhetnek majd egymáshoz. Addig is, ne vegye zokon az ilyen kissé túl érzékeny viselkedést, kedves Szûz, hisz mindenkinek lehet rossz napja...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Vízöntő

Kissé ellentétes érzések kavaroghatnak önben szíve választottjával kapcsolatban, talán valamivel megbántotta önt, esetleg félreérthetõen viselkedik, vagy éppen, bizonyos dolgokat mintha nem lenne hajlandó észrevenni. Akármennyire is meg van minden oka, hogy nehezteljen rá, mégis próbálja türelemmel kezelni a helyzetet, hisz, idõnként mindenkivel megesik, hogy megbotlik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: