Kos

Amíg fantáziája az egekben szárnyalhat, addig meglehet, a valóság szinte csak vánszorogva halad utána. Ebbõl fakadóan, kissé frusztráló lehet, hogy bizonyos tényezõk miatt, nem tudja megélni vágyait úgy, ahogy szeretné, s azzal, akivel szeretné. Fel a fejjel, kedves Kos, hamarosan fordulhat a kocka, csak legyen még egy kis türelemmel!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Néha az ember érzései, tettei, homlokegyenest ellenkeznek a józan eszével, ám ez, ha szerelemrõl van szó, így természetes! Fontos ugyanakkor, hogy az ember sose lépjen át egy bizonyos határt, ami már az õrület irányába mutat, azonban, néha nehéz meghatározni, pontosan hol is húzódik ez a mezsgye...

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-07-06

Nyilas

Szerelmi életében most akkor sikerülhet mindent elérnie, amit akar, ha nem csak puszta logikára, hanem megérzéseire, valamint spirituális alapokra is helyezi elképzeléseit, s ezek összességébõl eredõ tapasztalatai alapján cselekszik. Ötvözze ösztöneit és józan eszét, akkor ma bármi összejöhet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Meglehet, hogy átmenetileg megakadni látszik jelenlegi, talán még alakuló kapcsolata a fejlõdés tekintetében. A lényeg nem az, hogy hogyan képzelik el a további, közös utat, hanem, hogy egy irányba tartsanak, akkor elõbb, vagy utóbb, de találkozni fognak elképzeléseik! Kitartás, kedves Oroszlán! A szerelem néha bonyolult...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: