Kos

Amennyiben jelenleg tartós párkapcsolatban él, a ma estét mindenképpen töltse kedvesével kettesben, még, ha távolság is választja el önöket egymástól. Beszélgessenek nagyokat, öntse ki a szívét, s hallgassa minden szavát figyelmesen, amit csak kiejtenek ajkai! Ha így tesz, rendkívüli módon mélyülhet az önök közötti szerelem és bizalom, ami még sok-sok jót fog vonni maga után! Villany lekapcs...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A változatosság gyönyörködtet, ahogy mondani szokás, amennyiben tehát úgy érzi, hogy kissé ellaposodott a szerelmi élete, hát uccu neki, dobja fel, kedves Mérleg! Engedje szabadjára a fantáziáját, s önmagát, ragadja meg kedvesét a kellõ pillanatban, s ejtse újra rabul a szívét! Higgye el, titkon õ is most épp csak erre vágyik!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

ITT A HÉTVÉGI HOROSZKÓP! Ez a hétvége a legtöbb jegy számára tele lesz izgalmakkal!

Nyilas

Ma, talán egy szakmai siker, esetleg baráti, vagy családon belüli elismerés következtében, igencsak jó hangulatba kerülhet, így jobban megjöhet a kedve az ünneplésre is, amit szívesen töltene kedvesével. Ha szerencséje van, szerelme hamar kötélnek is áll majd, s egy gazán felhõtlen, szerelmes estét tölthetnek majd együtt! Tegyen meg érte mindent, kedves Nyilas, hisz így szép az élet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Párja ma rendkívül igényelheti közelségét, gyengédségét, amit most semmiképpen se vonjon meg tõle, sõt, igyekezzen teljesíteni minden kívánságát. Ha így tesz, hamar elszabadulhatnak a dolgok, s õrjítõ szeretkezésbe torkollhat az egymásra találás!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: