Rák

A mai napon csak úgy tombolhat önben a szerelem kiszemeltje, kedvese iránt, mely, eme mindent elsöprõ intenzitását nehéz lesz takargatni az érzelmeknek. Sõt, a kérdés inkább az, érdemes e takargatni egyáltalán? Ha már párkapcsolatban él, hacsak valami komoly tényezõ meg nem gátolja a dolgot, zúdítsa csak szerelmére, mennyire fontos önnek, ha pedig még csak az udvarlási szakaszban tartanak, flörtöljön csak nyíltan és szemérmetlenül szíve választottjával.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma, annak ellenére, hogy inkább romantikára és szerelmes ölelésekre vágyik, nem feltétlenül biztos, hogy ezt szerelmétõl most meg is kapja. Ennek oka talán az lehet, hogy szíve választottja néha kissé bohókás és ebbõl fakadóan, néha túlságosan is elvicceli a dolgokat, agyoncsapva ezzel a meghittséget, a romantikát. Nézze el neki, kedves Skorpió! Egyszerûen csak rajong önért, azért ilyen kis bolondos!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A mai napon kissé elragadhatja a szenvedély, melyet azonban megpróbálhat kontroll alatt tartani, puszta észérvek miatt. Ne tegye, kedves Szûz! Jó néha teljesen feloldódni a szerelemben, s átadni magunkat az érzéseknek. Ennek jegyében, kihasználva impulzív érzelmi energiáit, csináljon ma valami abszurd és minden logikát teljes mértékben nélkülözõ szerelmes õrültséget! Meglátja, mennyire élvezetes is lehet az ilyesmi!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Ma meglehet, hogy gyakorlatias énje kissé viaskodik szívével. Egyrészrõl szétkürtölné az egész világban érzéseit, másrészrõl pedig, néha még az elõtt is takargathatja õket, akinek tudnia kéne róluk, ennek folytán nehéz lehet belõnie azt a bizonyos mágikus egyensúlyt, ami biztosíthatná, hogy tökéletes lehessen a mai nap. Azért próbálkozzon, kedves Vízöntõ, hátha mégis sikerül, s ennek hatására, még az éjjel alaposan meggyûrhetik a szívének oly kedvessel a lepedõt...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: