Rák

Ma a híres pozitív hozzáállását kell elõvennie, mert partnere borzasztóan elfoglalt és gondterhelt lehet. Ilyenkor jól esik az embernek, ha kedvese ahelyett, hogy zokon venné a hidegséget, inkább megértõen fordul hozzá, még akkor is, ha társa egy esetleges figyelmetlenséggel meg is bántotta. A helyzetet megoldhatja egy meghitt beszélgetés, ami csodákra lehet képes, s feloldhatja mindkettejük frusztrációját.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A mai napon egészen szokatlan vonzalmat érezhet egy illetõ iránt, aki, bár eddig sem volt közömbös az ön számára, ma mégis jobban vonzhatja még a szokásosnál is, hogy szinte alig bírhat uralkodni magán. Ha zöld utat kap, akkor is csak úgy engedjen utat túlcsordult szenvedélyének, ha biztos benne, hogy akit leteper, abban is hasonló tûz lobog, különben, az élvezet ellenére, végül csak egy rossz élménnyel gazdagodnak mindketten.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a három csillagjegy a legokosabb

Szűz

A mai napon kellemes meglepetésekre számíthat szerelmi életében, melyet egy váratlan, de annál pozitívabb fordulatnak köszönhet. Élvezze a meghitt, romantikus és gyengédséggel teli pillanatokat és ne is gondoljon most másra. A szerelem legfõbb jelzõje, hogy, ha éppen azzal tölti az idejét az ember, akit szeret, akkor mintha csak a külvilágot kikapcsolták volna, nem is vágyik semmi másra. A mai nap ennek jegyében telhet, kedves Szûz! Élvezze ki minden pillanatát!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Egy kapcsolat, akár egy élõ organizmus, folyamatosan épül, felfelé éppúgy, mint lefelé, így, ha az ember az egyik részére koncentrál, a másik elhanyagolódhat. A mai nap kihívása az lesz, hogy meglelje, mely részek szorultak háttérben mostanában a kapcsolatukban, azaz, hogy mire érdemes koncentrálni ahhoz, hogy újra minden tökéletes legyen. Ha ma szemfüles, elõbb jöhet az élvezetes rész, mint gondolná!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: