Kos

Ma a szívügyeit igencsak felkavarhatják a kozmosz erõi, ám most minden zavar és kétség ellenére is igyekezzen hû maradni elveihez, kedves Kos! Egyen, igyon, táncoljon, szórakozzon és ismerkedjen kedvére ma este, de akármennyire is felfokozná vágyait valaki, mindenképpen várjon pár napot, mielõtt egy sebtében kialakult kapcsolatát hagyná, hogy újabb szintre lépjen!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai napra jócskán kijuthat önnek a tennivalókból, ám mindezt ön vállalta, így ne orroljon meg kedvesére, ha szóvá teszi a dolgot. Bár a napja mozgalmasan telhet, de az este még megmenthetõ, ha fejben már reggeltõl fogva készül a kikapcsolódásra, aminek éppen itt a legfõbb ideje! Ha pedig szerelmétõl mégis távol kényszerülne tölteni az éjszakát, gondoljon sokat rá, s néha vonuljon el egy kicsit a hangos társaságtól, hogy kapcsolatba lépjen vele! Ennyi igazán kijár önöknek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3+1 veszélyes csillagjegy - Kik hajlamosak leginkább a bűnözésre?

Nyilas

A mai napon törekedjen céltudatosan arra, hogy mielõbb letudja az olyan feladatait, melyek távol tartják szerelmétõl és siessen hamar hozzá, mihelyt végezett, hogy mielõbb megkezdhessék közösen az estére való hangolódást. A Vénusz befolyásának köszönhetõen, most egy rendkívül érzelemdús és romantikus éjszakára számíthatnak, amikor is bármi megtörténhet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon felkorbácsolódhat önben a vágy, hogy valami extra, valami különleges történjen önnel ma este. Minél nagyobb dologban gondolkodik most, annál kevésbé érhet célt! Ne tervezzen elõre inkább semmit, hanem gondolkodjon apró, romantikus gesztusokban, most az mûködhet a legjobban eme izgalmakkal teli, varázslatos éjszakán...

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: