Mérleg

Ön és szerelme között ma feszült lehet a hangulat, annak ellenére, hogy mindent megtesz, hogy fenntartsa vele a békét. Minden nehézség és bosszankodás ellenére, igyekezzen egész nap erre törekedni, s tartózkodjon a nagy kirohanásoktól és teátrális jelenetektõl, mert azok hatására, könnyen, akár tartósan is megbillenhet kapcsolatuk stabilitása.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma lehetõséget kaphat, kedves Mérleg, hogy elutazzon valahová, ahová már rég el szeretett volna. Bár maga az utazás nagyon izgalmasnak ígérkezhet, de lehet, hogy felmerülnek olyan, a vártnál nagyobb, költségek, amiket önnek kellene fedeznie és ez kissé lelombozóan hat lelkesedésére. Próbáljon meg egy kis kreativitással lefaragni költségeibõl, s ne mondjon le egy ilyen nagyszerû alkalomról.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma, amit szerelmi téren gondol valakivel kapcsolatban, annak sajnos pont az ellenkezõje lehet igaz, s ez okozhat néhány rossz pillanatot önnek. Ha így is történne, akkor se szomorkodjon, kedves Nyilas, hiszen nem önben van a hiba, csak egyszerûen, ilyen a szerelem...

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként...

Oroszlán

Szerelmi életének aktuális körülményei ma arra ösztönözhetik, hogy cselekedjen, kedves Oroszlán, ugyanakkor elõfordulhat, hogy lelkesedésében, valami meggondolatlanságot követ el, ami viszont most semmiképp se lenne szerencsés. Ennek kiküszöbölése érdekében, mindig várjon egy keveset a gondolat megszületése és kivitelezése között, jelentõsen csökkentve ezzel a hibázás lehetõségét.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ma egy kisebb összekapás kedvesével, nagyon rosszul eshet önnek, ami arra ösztönözheti, hogy esetleg máshol keressen vigaszt, netán egyenesen, ferde útra tévedjen. Ne legyen könnyelmû, még bosszúból se, kedves Rák, mert azzal csak újabb és újabb csalódást és fájdalmakat vihet szerelmi életébe.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: