Skorpió

A Mars bolygó hatására, ma intenzívebbé és szenvedélyekkel telibbé válhat kapcsolata, ami, még egyrészrõl feledhetetlen pillanatokat szerezhet, addig másfelõl óvatosságra is adhat okot, nehogy szeszélyességük rossz mederbe terelõdve, viták sokaságához vezessen.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Meglehet, hogy ma szerelmi élete ad okot bõségesen a bosszankodásra, mégis, próbáljon meg a béke és a kapcsolati stabilitás érdekében, pozitívan állni a dologhoz. Szánjon kellõ idõt a kedvesével való, érdemi kommunikációra is, hogy együtt oldják meg az aktuális dilemmát, az ma sokat segíthet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akik úgy képesek kilépni egy párkapcsolatból, hogy észre sem veszed!

Vízöntő

Bármi is történjék ma szerelme és ön között, a legfontosabb, hogy mindig törekedjen az együttmûködésre és semmiképpen se hagyja, hogy akár csak egyetlen beszélgetés is lezáratlan maradjon, esetleg haraggal végzõdjön. Inkább adja fel álláspontját is, ha kell, a béke érdekében, ma úgysem sikerülne elfogadtatni igazát. Ami fontos megbeszélnivaló, azt is halassza inkább máskorra!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: