Bak

Meglehet, hogy mostanában kicsit hiányozhat szerelmi életébõl az intimitás és a bensõségesség, ami számos okból kifolyólag lehet. Ha jelenleg egyedülálló, igyekezzen kicsit tudatosabban szervezni életét, s elrugaszkodni néha a berögzült szokásaitól, az sokat segíthet. Ha tartós árkapcsolatban él, igyekezzen ma valami olyasmiben gondolkodni, ami lehetõvé teszi, hogy egy kicsit végre kettesben lehessen kedvesével, kötöttségek nélkül, akkor máris nagyeséllyel megtalálhatják újra egymásban, amit elveszettnek hittek...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Rengeteg új impulzus érheti ma, kedves Bak, ami talán munkájával kapcsolatos. Esetleg egy új feladatkört bíznak önre, vagy megújul a rendszer, amiben eddig dolgozott. A betanulással nem lesznek problémái, de lehet, hogy idõbe telik majd megszoknia a dolgok új menetét.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Annak ellenére, hogy ma meglehetõsen erõs érzelmek tombolhatnak önben, mégse reagáljon heves érzelemmel spontán semmire, bármi is történjen most szerelmi életében. Fontoljon, gondoljon meg minden egyes lépést, mintha csak egy sakkjátszmába keveredett volna, mert könnyen meglehet, hogy bizony, egyenesen a zöld szemû szörny az ellenfele! Gyõzze le, kedves Bika, s ne adja át neki az uralmat érzelmei felett!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-08-04

Halak

Ma egy heves vita bontakozhat ki ön és kedvese, esetleg még csak kiszemeltje között, aminek ráadásul nem is biztos, hogy még ma pont is kerülhet a végére, különféle komplikációk miatt. Fékezze szenvedélyét, kedves Halak, ha nagyon elharapózna a dolog, és inkább terelje afelé a szót, hogy ezt a beszélgetést egy kicsit késõbb folytassák majd, amikor már mindketten megnyugodtak, s újra reálisan meg tudják ítélni a helyzetet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A mai napon, meglehetõs idõhiánnyal küzdhet, kedves Kos, ami szinte teljesen ellehetetlenítheti szerelmi téren. Ez még talán nem is lenne annyira frusztráló, hisz megesik az ilyesmi, ám meglehet, hogy pont ma kaphat egy olyan csábító ajánlatot is, amit már régóta várt, ez pedig már súlyos letargiába ejtheti, ha vissza kell utasítania. Választania kell!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: