Mérleg

A mai napon, merõ vonzalomból valami olyasmin törheti a fejét, aminek eredménye nagy elõrelépést jelentene szerelmi életében, amennyiben összejön. Eme elsõre jó ötlet ugyanakkor, nem kevés kockázatot is hordozhat magában, hiszen, könnyen boldogtalanságához is vezethet, ha rosszul sül el a dolog, s máris ellenkezõ a hatás, mint a remélt. Rágja meg alaposabban kicsit a dolgot, mielõtt a tettek útjára lép, kedves Mérleg.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Egyre ingerlékenyebb lehet, hogy nem töltheti azzal napjait, akit szeret, s ez ma könnyen érzelmi kitörésekhez vezethet, ha nem tartja valahogy féken indulatait. Most azonban különösen fontos, hogy ne mutassa ki mások elõtt elgyengülését, mert nagy eséllyel valaki már lesheti, mikor kerül erre sor, s kezdheti ki kapcsolatát. Ne adjon esélyt neki erre!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-05-10

Oroszlán

A mai napon fontos lehet, hogy, ha bármi megingást is érzékel kapcsolatában, most csakis visszafogottan közelítsen szerelme tárgyához, s türelmesen hallgassa végig, mi nyomja a szívét, mit is érez most, s miben látja a helyzet megoldását. Biztosítsa támogatásáról, segítsen neki, s igyekezzen minél több mindenben tanácsot adni, ha esetleg közvetlenül most nem segíthet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Fontos tudni, hogy a változások bizony nem mennek végbe sem maguktól, sem pedig azonnal, hanem mindig el kell indítani, végig kell vinni és be kell fejezni õket. Egy szerelmi kapcsolatban ráadásul, kettõn áll vagy bukik a dolog, elõször tehát, bármiben is szeretne változást látni, annak végbemeneteléhez elõbb szükséges megnyernie kedvesét!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: