Kos

Egy igen furcsa, macska-egér játék kezdhet kibontakozni ön és szerelme tárgya között, ami igen kettõs természetûnek mutatkozik: vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz hatással lesz kapcsolatukra, így ma valóban, pengeélen táncolhat szerelmi békéjük. Élvezetes, de veszélyes játék ez, kedves Kos, így legyen nagyon óvatos és csak finoman bánjon a szavakkal!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Nagy lehet a kísértés, hogy ma kitérjen egy kényes téma elõl, ez azonban, könnyen frusztrációt okozhat párjában, akivel, ennek kapcsán, kisebb viták alakulhatnak ki. Amennyiben jelenleg szingli, úgy megeshet, hogy egy furcsa véletlen folytán, megpillanthat valakit, aki igencsak izgalmasnak ígérkezik, s úgy érezheti, meg kell szereznie! Ne is habozzon sokáig, s vessen be mindent, hogy megismerje a vonzó idegent, ha ilyen szerencséje adódna.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp, 2023. szeptember 15-17.: A Skorpió olyanra bukkan, amit nagyon megbán, a Vízöntőt üldözni kezdi az exe

Oroszlán

Ahhoz, hogy ma jól alakuljanak szerelmi téren a dolgok, most nem kell más tennie, kedves Oroszlán, csak kitárnia a szívét az elõtt, akit anyjaira szeret! Ha sikerül mindenhez nyitottan állni, akkor egy rendkívül izgalmas, szerelmes, egész egyszerûen, varázslatos napot tölthet szerelmével! Hagyja, hogy vezessék!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Talán az elmúlt napok stresszhelyzeti, vagy éppen bizonyos pénzügyi aggodalmai miatt, kissé elhalványodhatott kapcsolata kedvesével. Nos, kedves Rák, ami beszürkült, annak a legjobb módja, hogy feldobjuk az, ha egyszerûen újrafestjük! Gondolja át, miért is választotta hajdan kedvesét, s szeressen bele újra úgy, mint egy kiskamasz! Meglátja, hamar átjárja majd õt is ez az izgalom, ha ezt sugározza felé, s jó eséllyel, hamar újra megtáltosodik majd!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: