Kos

Ma a kozmosz erõi nagy segítséget nyújthatnak abban, kedves Kos, hogy könnyebb legyen megoldani, esetleg elviselni, szerelmi életének dilemmáit, vagy éppen, a kedvesétõl távol töltött napokat. Ha nehéz is, kicsit koncentráljon más területekre is, hogy aztán, azokon újra felhozva magát, nyugodt és nyitott szívvel, tehermentesen térhessen vissza szerelmi életéhez, kedvese karjaiba.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Lehetõsége lehet ma, kedves Kos, hogy valakinek átadja tudását, tanítson valami hasznosat. Ne fukarkodjon az információval, hiszen úgy tûnik, végre nyitott fülekre talált. Legyen türelmes és következetes tanár, és lehet, hogy a jövõben mások is megkereshetik azzal, hogy nekik is nyújtson segítséget.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Ma nagyon megnehezítheti az aktuális szerelmi kapcsolati körülményeket, ha puszta büszkeségbõl, elzárkózik a valódi, gyengéd érzéseinek kinyilatkoztatásától a kellõ pillanatban. Legyen kicsit nyitottabb, s bízzon jobban kedvesében, hisz anélkül nincs értelme az egésznek, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Meglehet, hogy ma egy olyas valakit tisztel meg a bizalmával, aki nem méltó rá, mégis valahogy megeshet rajta a szíve. Ez önmagában még jó tulajdonság is legyen, azonban, nem kis kockázattal is jár, így igyekezzen azért nem túlságosan kiadni magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Elkerülik a problémák....

Nyilas

Ma képtelen helyzetekbe keveredhet, aminek könnyen káosz és fejetlenség lehet a vége, az pedig semmiképpen sem elõnyös, különösen szerelmi téren, így sürgõsen meg kell oldania ezt a helyzetet. Legyen tapintatos, de ugyanakkor rámenõs is, kedves Nyilas, mert ez az a szexi koktél, aminek senki sem tud majd ellenállni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Igaz, kedves Nyilas, hogy fontos, hogy az ember mindig az igazságot mondja, ugyanakkor arra azért érdemes ügyelni, hogy mindezt lehetõleg a megfelelõ idõben tegye, s fõleg annak, akit esetleg érint, különben, a legjobb szándéknak is nagy sértõdés lehet a vége.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ma egy rendkívül õszinte beszélgetésre kerülhet sor ön és kedvese, esetleg még csak kiszemeltje között, aminek akár pozitív, de sajnos negatív irányba is jelentõs végkifejletei lehetnek. Bárhogy is végzõdjön ez a beszélgetés, legyen jó, vagy rossz, a lényeg, hogy az õszinteség mindig megtérül! Fogadja el, amit hoz a sors, s lépjen túl a dolgokon, vagy éppen, ha szerencsés a végkifejlet, élvezze, ami megadatott önnek!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma akkor lehet a legeredményesebb, kedves Oroszlán, ha kivételesen, nem hajlik a kompromisszumokra, hanem szilárdan ragaszkodik a saját elképzeléseihez, még, ha ez kissé rugalmatlan hozzáállásnak is tûnik. Ezúttal engedjenek mások!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: