Rák

Szerelmi partnere ma meglehet, hogy puszta figyelmetlenségébõl fakadóan, akkor is zavarhatja, amikor nagyon elfoglalt, s éppen nincs itt az ideje az ilyesminek. Amennyiben megpróbálja letörni, az amúgy imponáló lelkesedését ön iránt, könnyen ünneprontóvá válhat, ezért inkább próbálja kedvesen és türelemmel rávezetni, hogy egy kicsit késõbb térjenek vissza arra, amit szeretne, hogy nyugodt körülmények között élvezhessék együtt az életet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Kedves Rák, ma valami igencsak leköti gondolatait. Olyannyira, hogy komolyan habozhat döntést hozni az ügyben. Semmiképpen se hamarkodja el ítéletét, inkább, ha nagyon nem jutna dûlõre a kérdésben, tegye félre és lehet, hogy pár napon belül az élet ad rá választ ön helyett.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ma legyen mindenképpen elõvigyázatos, kedves Skorpió, ha esetleg egy szerelmi civakodásba bonyolódna, ugyanis, ha nem vigyáz, a szenvedély hevében, könnyen elragadhatják érzelmei, s ez által még valami olyat talál mondani, amit nem is szeretett volna. Maradjon kimért és tárgyilagos, ahogy mindig, még, ha most ez nehezebben is megy a szokásosnál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-03-27

Szűz

Ma egy igen trükkös szerelmi helyzet alakulhat ki ön és szerelme tárgya között, amely természetesen, különleges bánásmódot is igényelhet. Ennek megfelelõen, ma ne kérdések feltevésében gondolkodjon, kedves Szûz, hanem egyszerûen csak szemlélõdjön figyelmesen, s hamar megkaphatja a választ, amit keresett!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Vigyázzon, kedves Szûz, mert ma könnyen kenyérre kenhetõ lehet, s ezt mások, de különösen szerettei, alkalmasint, nem is lesznek restek kihasználni. csak nehogy imázsa, vagy éppen pénztárcája súlyos kárát lássa lágyszívûségének!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Egy ideiglenes dráma a szerelmi kapcsolatában, ma patthelyzethez vezethet, ami nem is igen látszik feloldódni, amíg ön nem enged. Az is megoldás lehet, ha nem kertel, vagy finomkodik, hanem csak egyszerûen kiönti szívét, s akkor párja most nagy eséllyel ugyanezt teszi majd, s hamar, újra oldódik önök között a légkör.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: