Kos

Annak ellenére, hogy meglehet, ma némi elutasításban lehet része, mégse kapja fel egybõl a vizet, kedves Kos, ugyanis, csakis a higgadt, nyugodt és racionális hozzáállás hozhat lényegi áttörést szerelmi téren. Még az is meglehet, hogy hamar kiderül, igazából, nem is önnek szóltak valójában a hárító szavak! Vizsgálódjon.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Bár a dolgok mennek a maguk útján, mégis is valami arra késztetheti, hogy a háta mögé nézzen. A gyanúja, hogy valaki hátráltatni próbálja haladását, nem alaptalan. Mostantól egy ideig, nem árt nyitva tartania a szemét, esetleg direkt nyomozásba kezdenie, hogy kiderítse, ki áll a dolog háta mögött.

Mérleg

A mai napjára az lehet a jellemzõ, hogy mindent siettetni szeretne, ami szerelmi életével kapcsolatos. Ez egy bizonyos határig ösztönzõleg hathat, ám, ha nem gyakorol egy egészséges önkontrollt, akkor, túlzásokba esve akár még káros is lehet, különösen, ha még alakuló, vagy éppen friss kapcsolata van. Próbáljon meg egy kicsit türelmesebb lenni, kedves Mérleg, higgye el, nincs ok a sietségre, még, ha azt is sugallják a körülmények.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A mai napon meglehetõs nehézségekbe ütközhet az érzelmek kifejezése terén, s, ha sikerül is szavakba öntenie õket, azt mások mégis meglehetõsen félreérthetik. Talán jobb is, ha ma inkább meg sem próbálja taglalni, ami önben zajlik, mert azt önnél jobban, úgysem érthetik az emberek. Ezúttal egyedül kell, hogy feloldja az érzelmi gócot. Ha ez nem sikerülne, akkor is a segítségkéréssel csak holnap próbálkozzon, addig pedig próbáljon elmerülni a feledés örömébe.

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

Nyilas

Igyekezzen ma kicsit inkább a jelenre koncentrálni, kedves Nyilas, mert, ha szüntelenül csak vár valamire, akkor teljesen elszalaszthatja élvezni a pillanatot. Ez azért is nagyon fontos, mert egy élõ kapcsolat fenntartásában nem csak a jövõbeni, közös tervek és célok játszanak kulcsszerepet, hanem bizony a mindennapi apró örömök megélése, s értékelése is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Elméje ma éhezheti az információt, mely most számtalan irányból érkezhet. Ennek megfelelõen, ma élénk eszmecserékbe bonyolódhat a világ dolgairól, s garantáltan a témakörök is igen változatosnak ígérkeznek. Parázs gondolataival ma épp úgy sokan tudnak majd azonosulni, mint ahányan ellenkeznek velük. Hallgassa meg és fogadja el mindkép tábor álláspontját!

Oroszlán

Bár a logika kínál számos megoldást egy jelenlegi, szerelmi életével kapcsolatos dilemmára, kedves Oroszlán, melyek legfõbb problémája az lehet, hogy képtelen ezen lehetõségeket összeegyeztetni aktuális érzelmeivel, ameddig pedig ez így van, semmiképpen se vágjon bele semmibe, mert, lelkesedés híján akkor eleve kudarcra van ítélve az ötlet. Adjon még egy kis idõt magának!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma a kommunikáció kerülhet elõtérbe. A nap folyamán egy politikai, vagy vallási, esetleg szakmai vitába keveredhet, ami mintha csapokat nyitna tudatában, eláraszthatják fejét a gondolatok, s parázs vitára kerülhet sor. Bármennyire is úgy érzi, igaza van, ne nyomja el vitapartnerét, hallgassa meg õt is, s végül törekedjen a megértésre, a konszenzusra, amellett, hogy markánsan hangot adott véleményének.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: