Kos

Annak ellenére, hogy meglehet, ma némi elutasításban lehet része, mégse kapja fel egybõl a vizet, kedves Kos, ugyanis, csakis a higgadt, nyugodt és racionális hozzáállás hozhat lényegi áttörést szerelmi téren. Még az is meglehet, hogy hamar kiderül, igazából, nem is önnek szóltak valójában a hárító szavak! Vizsgálódjon.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai egy igen termékeny napnak ígérkezik, feltéve, hogy éberen nyitva tartja a szemét, s ügyel a felmerülõ lehetõségek megragadására. Ne ódzkodjon az új kihívásoktól! Ön kiváló képességekkel rendelkezik, éljen hát velük, s tesztelje, mire képes! Meg fog lepõdni a végeredményen! Igyekezzen ne abból kiindulni, mások meddig jutnak, hiszen, ön teljesen más világlátással rendelkezik. Bízzon magában, s vágjon neki bátran az eljövendõknek.

Mérleg

A mai napjára az lehet a jellemzõ, hogy mindent siettetni szeretne, ami szerelmi életével kapcsolatos. Ez egy bizonyos határig ösztönzõleg hathat, ám, ha nem gyakorol egy egészséges önkontrollt, akkor, túlzásokba esve akár még káros is lehet, különösen, ha még alakuló, vagy éppen friss kapcsolata van. Próbáljon meg egy kicsit türelmesebb lenni, kedves Mérleg, higgye el, nincs ok a sietségre, még, ha azt is sugallják a körülmények.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Mérleg, ma, bármennyire is látszólag minden rendben van, a változtatást fontolgatja. Ennek fõ oka az lehet, hogy könnyen úgy érezheti, a jelen környezetben nem képes kiélni kellõképpen kreativitását! Az utat, melyet kitaposott, csakis ön választotta, s, ha úgy érzi, ez nem kielégítõ, akkor inkább most változtasson, minthogy belefásuljon teendõibe. Ön egy olyan személyiség, aki nap, mint nap, hihetetlen módon képes megújulni, így igazán nincs oka kételkedni abban, hogy képes lesz kezelni az eljövendõ változásokat!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-16

Nyilas

Igyekezzen ma kicsit inkább a jelenre koncentrálni, kedves Nyilas, mert, ha szüntelenül csak vár valamire, akkor teljesen elszalaszthatja élvezni a pillanatot. Ez azért is nagyon fontos, mert egy élõ kapcsolat fenntartásában nem csak a jövõbeni, közös tervek és célok játszanak kulcsszerepet, hanem bizony a mindennapi apró örömök megélése, s értékelése is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A Nyilas ma egy igen magával ragadó személyiséggel találhatja szemben magát, akinek hozzáállása azonban nagyban hasonlítani fog a sajátjához, így jól megérthetik egymást. Az újdonsült találkozás ráadásul inspirálóan hathat eme eszes jegy képviselõre, s egész ötletlavinát indíthat el a találkozó. Mindennek kapcsán egy egészen új utat fedezhet fel a mai nap során, amelyben rátalálhat arra, amit igazán szeretne csinálni. Ne tétovázzon, üsse a vasat, amíg meleg, kerül, amibe kerül? Ez ma a szerelemre is igaz!

Oroszlán

Bár a logika kínál számos megoldást egy jelenlegi, szerelmi életével kapcsolatos dilemmára, kedves Oroszlán, melyek legfõbb problémája az lehet, hogy képtelen ezen lehetõségeket összeegyeztetni aktuális érzelmeivel, ameddig pedig ez így van, semmiképpen se vágjon bele semmibe, mert, lelkesedés híján akkor eleve kudarcra van ítélve az ötlet. Adjon még egy kis idõt magának!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma könnyen úgy érezhetik a királyi jegy szülöttei, hogy szétszórtak és, hogy semmi sem úgy alakul haladni, ahogy eltervezték. Nem sárnak messze az igazságtól, ám ennek oka nem magukban keresendõ, hanem inkább a környezetükben élõknek, akik, a mi nap folyamán, kissé túl sokat hezitálnak a dolgokon. Ne akarja sürgetni, vagy befolyásolni õket! Most kénytelen lehet elfogadni,hogy mások bizony nem képesek mindig olyan távlatokban gondolkodni, mint ön, de, ez persze, nem is feltétlenül baj! Legyen ma türelmes és megértõ.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: