Rák

Amennyiben nem muszáj, ma inkább igyekezzen nem belebonyolódni mélyebb beszélgetésekbe, vagy meghozni komolyabb döntéseket a szerelmi életével kapcsolatban, ugyanis most a csillagok állása szerint, nagy eséllyel mellényúlhat, kedves Rák. Legyen bölcs és várjon ki!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Néha jobb hangosan kimondani, mi a baj, mert az által sokkal könnyebben eljuthat az ember a megoldáshoz. Az érzések bizony bonyolult dolgok és szinte egész életünk menetét meghatározzák, így nem szabad könnyelmûen bánni velük, akárcsak a szavakkal. Soha ne a problémát lássuk, hanem a kihívást, a megoldást!

Skorpió

Bár egy közeli barátja, egy beszélgetés során, ma segíthet új perspektívába helyezni jelenlegi kapcsolatát, azért ne feledkezzen meg róla, kedves Skorpió, hogy igazán mélyen csakis ön és kedvese láthatnak bele szerelmi életükbe. Értelmezze ennek tükrében a hallottakat, s alkalmasint, vitassa meg az új álláspontját szerelmével, mielõtt bármin is változtatna.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

Ma úgy érezheti, csupán vesztegeti az idejét valakire, aki sehogy sem érti önt. Ez most odáig is fajulhat, hogy kifejezetten dühös lesz erre a személyre, s, ha nem vigyáz, még, akarva, vagy akaratlanul, meg is bánthatja. Bármennyire is idegesítõ, ha az embert zsinórban nem értik, mérgelõdés helyett inkább legyintsen egyet és hagyja a csudába az egészet... Inkább foglalkozzon olyannal, aki megérti és érezze jól magát, azzal senkinek sem árthat!

Ezek a csillagjegyek tökéletesen hozzád illenek

Szűz

Ma, legfõképpen az egymással tölthetõ idõ hiánya miatt, egy kissé feszült lehet az ön és kedves közötti kapcsolat. Mivel nem önök a felelõsek a kialakult helyzetére, kedves Szûz, mindenképpen gyõzõdjön meg róla, hogy racionálisan gondolkodik, mielõtt szólna, vagy cselekedne, különben nem lesz jó vége a mai napnak. Szeressen, ne háborúzzon!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A mai nap folyamán, meglehetõsen izgalmasan alakulhat a Szûz szerelmi élete, különösen, ha éppen alakulóban van valami ön és egy nagyon vonzó személy között! Ha már párkapcsolatban él, természetesen akkor is kicsit felkavarodhat az állóvíz, de most csakis pozitív értelemben. Vegye könnyedén a kanyarokat és adja át magát az élvezetnek, akár ésszerû, akár nem, mert most bizony ritka és felhõtlen örömökben lehet része, ha így tesz!

Vízöntő

Ma egy nem teljesített ígéret okozhat szerelmi téren némi problémát, melynek kezelése nem biztos, hogy olyan egyszerû lesz, mint amilyennek elsõre látszik, különösen azért, mivel néha nagyon kis dolgok is rendkívül megbánthatják az embert. Próbáljanak meg felülemelkedni a helyzeten!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-12-08)

A legfrissebb magazinok és trendek, a divat és a filmek kerülhetnek most figyelme középpontjába. Megnõhet a vágya, hogy újítson valamit környezetében, ruhatárában, ami segít megtörni az egyhangúságot, a monotóniát. Vásároljon bátran valamit, mert mostani választásában, nagy eséllyel, hosszútávon is örömét leli majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: