Mérleg

Mivel ma szerelmi téren egy nem kívánt lépésre kényszeríthetik, vagy legalábbis, nagyon kellemetlen helyzetbe hozhatják, így nem túl jól indulhat a nap, ám, ahogy egyre közeledik majd az este, úgy egyre több pozitív impulzus érheti e téren, sõt, ha kitart elvei mellett, estére egy nagyon kellemes meglepetés lehet a jutalma!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ma egy függetlenségi harcba keveredhet szerelmi téren, ami sokakat meglephet, de különösen szerelmét. Mindazonáltal, ne engedjen, s kérje ki azt a személyes teret, ami Önnek megjár, de persze, diplomatikusan. Magyarázza el kedvesének, hogy erre pont azért van szüksége, hogy továbbra is jól érezze magát mellette, mert csakis így mûködhet hosszútávon egy párkapcsolat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekkel a problémákkal kell megküzdened április végéig a csillagjegyed szerint.

Oroszlán

A mai egy igazán tökéletes nap lehet szerelmi téren, kedves Oroszlán, ugyanis, valahogy most minden olyan könnyen megy! Ennek megfelelõen, itt az ideje annak, hogy végre kimondja, amit szeretne, s megtegye, amit meg kell tennie! Csak arra az egyre ügyeljen, hogy mindezt, a lehetõ legmegfelelõbb pillanatban tegye. Rá fog érezni, melyik az!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A mai nap, igen nyugodalmasan telhet szerelmi téren, ám a délután folyamán, történhet valami, ami nagyon kihozhatja a sodrából, talán még meg is haragszik szerelmére. Ha valóban idáig fajulnának a dolgok, akkor is, akármennyire is felbosszantaná, ne legyen haragtartó, inkább bocsásson meg neki mielõbb, hátha már az este, újra nagy közös örömökben lehet így részük!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: