Skorpió

Ma eljöhet a pillanat, amikor ki kell mondania valamit, ami talán, megváltoztathatja az egész eddigi életét, de a jó hír az, hogy nem rossz értelemben, s nem kevesebb, mint a közeljövõbeli boldogsága múlhat szavain. Ennek megfelelõen, szedje össze a gondolatait, amit szerelmének mondani akar és tegye, amit tennie kell! Annál is inkább, mivel a csillagok, nagyon szerencsés végkimenetelt jósolnak, bárhogy is alakuljon látszólag a dolog!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Amennyiben úgy érzi, kedves Szûz, hogy kissé kimerítõ mostanában a szerelmi életében is a száz százalékot nyújtani, vagy legalábbis, arra törekedni, úgy ebben most lehet valami. Ha így áll a helyzet, a megoldás nem feltétlenül direkt kell, hogy legyen, azaz, jobb, ha elfogadja, hogy így van, s egy kicsit inkább lejjebb ad az elvárásaiból, persze, legalábbis addig, amíg aztán újra nem jut elég ideje/energiája, érdemben megélni a szerelmet. Néha van ilyen az életben!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-15

Vízöntő

Ha azt akarja, kedves Vízöntõ, hogy minden szerelmes álma valóra váljon, akkor meg is kell tennie minden szükséges lépést annak érdekében, hogy így legyen, még, ha nehéz is, hisz ez a siker kulcsa. Mielõtt azonban belevágna bármibe is, azt mindenképpen gondolja át, hogy lehet, sok mindenrõl le kellhet majd mondania ahhoz, hogy elérje végcélját!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: