Rák

Amennyiben tart valamitõl szerelmi téren, kedves Rák, úgy jobb, ha most szembenéz vele és véget vet a bizonytalanságnak! Ha az ember szíve sokáig kalitkába van zárva, elfelejt repülni, s akkor hiába lesz már újra szabad, nem fog már sohasem újra oly szabadon szállni, mint rég. Ne kockáztassa ezt!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A jó példa ugyanúgy ragadós, mint a rossz, csak az elõbbi sokkalta szórakoztatóbb, kedves Skorpió, így, ha valami szexit, vagy izgalmasat akar belevinni a szerelmi életébe, hát kezdje maga a sort, engedje el magát egy kicsit, s élvezze az életet! Meglátja, hamarosan szerelme is követni fogja ebben!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Bármivel is kezdjen el foglalatoskodni ma, kedves Skorpió, az szinte biztos, hogy félbe marad, ugyanis teljesen máshol járhat, mint ahol lennie kellene, ennek megfelelõen tehát, akkor érheti el újra a kiegyensúlyozottság állapotát, ha valahogy úgy alakítja a dolgokat, hogy mielõbb ott is legyen, ahol igazából lenni szeretne. Más út most nincs a boldogsághoz!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy bízik meg a legnehezebben másokban

Szűz

Bár rendkívül jól haladhatnak most szerelmi téren a dolgok, kedves Szûz, mégis, a mai napon érdemes lenne hátralépnie egyet, s kicsit egymagában, újra végig gondolni, milyen irányba is érdemes további lépéseket tennie ahhoz, hogy szerelmi vágyai végül a kívánt formában teljesülhessenek be!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Amennyiben sikerül ma megfeledkeznie néhány apróságról, ami esetleg ronthatja az összképet, akkor jelenlegi kedvesével most nagy és intim mélységekig juthatnak el együtt. Persze, az is elõfordulhat, hogy õ esetleg ehhez nem éppen partner most, ám akkor se csüggedjen, kedves Vízöntõ, hiszen legalább a gesztust, biztosan értékelni fogja, ami már fél siker!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: