Kos

Annak ellenére, hogy általában bizonyosságot nyer, hogy igaza van a kisebb-nagyobb viták során, ma mégis jobban jár, ha kompromisszumra törekszik, akkor szavai sokkal nagyobb súlyt kaphatnak és az esetleges konfliktusok is gyorsabban rendezõdnek majd, ami kifejezetten jó hatással lehet szerelmi életére. A szerelem és intimitás, minden bizonnyal jobb, mint a feszültség.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A mai napon kissé nehézkesnek, már-már tehernek érezheti párkapcsolatát, ha szingli, akkor pedig azt, hogy a szerelemben mindig, minden olyan bonyolult. Érdemes elgondolkodnia azon, kedves Mérleg, hogy a mai napon nem-e csak azért látja olyannak a dolgokat, amilyennek, mert kissé kedvetlen, vagy fáradt? Igyekezzen ma inkább nem is foglalkozni mélyebben semmivel, csak elengedni magát és relaxálni, amikor csak lehet. Meglátja, ha alszik rá egyet, holnapra már sokkal világosabban és jobb színben lát majd mindent!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2022 éves szerelmi horoszkópja

Nyilas

A mai napon a Merkúr és a Plútó együttes mozgása feltételez egy nagy döntést, vagy elõrelépést a szerelmi kapcsolatok terén, ami nagyrészt annak is köszönhetõ, hogy sokat erõsödött önbizalma e téren. Ma bármilyen irányba is induljon, határozza el magát és tartson ki álláspontja mellett, akkor nagyban segítheti, hogy boldogsága tartós maradjon.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

A mai napon igencsak elrabolhatják idejét a napi kötelezõ teendõk, s így kevesebb ideje juthat arra, hogy a szerelmével lehessen. Bármennyire is frusztráló ez, fogadja el, és amíg nincsenek együtt, kezdjen fantáziálni arról, hogy mi-mindent fognak majd csinálni, ha végre újra átölelhetik egymást!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: