Bak

Ma, kedves Bak, átmenetileg, kommunikációs problémái adódhatnak szerelmi téren, így semmi jó nem sülhet ki abból, ha túlságosan belemászik bizonyos témákba. Próbálja meg minél lazábban venni a dolgokat, s inkább egy közös, játékos kikapcsolódásban gondolkodjon szerelmével, mintsem nagy beszélgetésekben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma az élet egy olyan szituációba sodorhatja önt, kedves Bak, amelyben meg kell tanulnia megosztani másokkal személyes gondolatait. Sokszor jó valakinek elmondani azokat a dolgokat, amik bántanak bennünket, ám ez önre a legkevésbé sem jellemzõ. Ne meneküljön el a helyzetbõl, hiszen lehet, hogy ha felszakad a gát, megkönnyebbül terhétõl.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ne hagyja, hogy ma bárki, külsõ személy is beleszóljon a szerelmi életébe, különösen abba, hogy mikor és kivel! Persze, azért csak az erõ, ellenerõ törvényeinek megfelelõ mértékben hárítson, kedves Bika, mert a túlzott reakció többet felfedhet a tolakodó elõtt, mintha bármit is mondott volna. Legyen bölcs és kimért!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az univerzum energiái ma a lelassulás irányába terelhetik életét, kedves Bika. Bizony néhány változás fog beállni életében az elkövetkezendõ idõszakban, de ha túl gyorsan akarja azokat meglépni, könnyen belebonyolódhat, s akár még rosszul is elsülhetnek tevékenykedései. Csak nyugalom, kedves Bika, a fontos dolgok átgondolására mindig hagyjon elegendõ idõt magának.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2021. április 10 - 11.

Halak

Igencsak élénk lehet ma a fantáziája, kedves Halak, s ez igen jót tehet a szexuális életének, amennyiben kedvese is partnernek bizonyul mindebben. Mindazonáltal, nem csak a minõség a fontos, hanem a mennyiség is, ennek szellemében, törekedjen arra, hogy egyikbõl se legyen ma hiány!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A változatosság gyönyörködtet, ez gaz, kedves Ikrek, ugyanakkor, nem biztos, hogy most az a legjobb megoldás, ha felrúg mindent és áthágja a szabályokat. Bár igaz, hogy a szívnek néha nem lehet parancsolni, de van, amikor nem csak, hogy lehet, hanem érdemes is!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az élet bizony folyamatos változások sorozata, kedves Ikrek, de ha otthon marad, akkor bizony sok olyan dologból kimarad, amikbõl tapasztalatot, bölcsességet gyûjthet. Vannak dolgok, amikrõl csak úgy tudunk véleményt mondani, ha saját bõrünkön tapasztaljuk. Ne féljen hát, ne maradjon otthon, irány a külvilág.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: