Mérleg

Annak ellenére, hogy a józanész és a logika mást mond, teljesen elcsavarhatja a fejét valaki. A szerelem vakká tesz, mondják, de ön most még süketté is válhat, kedves Mérleg, mondhat bárki, bármit! Talán nem is baj, hogy nem gondol túl ezúttal mindent, hátha pont ez hozza meg a várva vált boldogságot!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nagyon sûrû napok vannak a háta mögött, kedves Mérleg és ez nem mostanában fog változni. Csak rohangál fel le és sokszor talán azt sem tudja, hol áll a feje. Ha így folytatja az lesz a vége, hogy elfelejt valami nagyon fontosat elintézni munkájában, s nem mellesleg egészsége is tönkre mehet. Lassítson le és ha lehet, kérjen segítséget kollégáitól, akik valószínûleg unatkoznak, amíg ön elvégez helyettük minden feladatot, még akkor is, ha õk is szívesen megcsinálnák.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ne hagyja, hogy a pénzügyek bele szóljanak kapcsolatába! Tény, hogy a nehéz anyagi körülmények okozta, vagy esetleg a gyarapodás rögös útvesztõjében állandósuló stresszt sokszor nehéz kapcsolaton kívül hagyni, mégis rendre ildomos próbálkozni vele, különben még a legjobban mûködõ párkapcsolatot is képes megmérgezni. Ne kövessék ezt a rossz gyakorlatot!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 csillagjegy szülötteinek ősszel megváltozik az élete! Ők elfelejthetik a gondokat

Rák

Könnyen elõfordulhat, hogy ma csalódás éri szerelmi téren, ami igencsak felzaklathatja, azonban, mielõtt belemerülne az idegeskedésbe, jusson eszébe, hogy minden rosszban van valami jó. Talán jobb most, mint késõbb!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egészen hipnotikus, varázslatos érzés kerítheti hatalmába, azonban az már nem biztos, hogy el is tudja dönteni, ez már szerelem, vagy csak erotikus vonzalom, ami a kémia miatt a hatalmába kerítette önt. Ha erre a kérdésre nehéz választ adnia, valószínûleg vonzalom. A nagyobb kérdés az, lesz-e ez több ennél? Talán már ma ki fog derülni, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: