Kos

Ma bármilyen romantikus terveket is szövögetett, azok biztosan borulni fognak, ám csakis jó értelemben, kedves Kos! Ennek kapcsán újfent megbizonyosodhat róla, hogy nincs annál jobb, mint amikor spontán és nagyon is kellemes, erotikus meglepetések érik az embert...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Elõfordulhat, hogy ma némileg gondot okoz majd önnek a spontaneitás a romantika terén, ugyanakkor ellensúlyozhatja a dolgot, hogy szerelme viszont jeleskedhet ma ebben, éppúgy, mint a kellemes meglepetésekben, így egy igazán izgalmas, szerelmes napnak nézhetnek elébe. Élvezzék, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma hajlamos lehet igencsak sokat rágódni bizonyos dolgokon, melyek nem biztos, hogy annyi figyelmet igényelnek, mint amennyit, maximalizmusától hajtva, nekik szentel. Higgye el, sokkalta kevesebb erõfeszítéssel is elérheti, amit szeretne, s még így is bõven túltehet másokon, ne pazarolja hát feleslegesen energiáit!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-10-02

Nyilas

Annak ellenére, hogy ön általában csak mértékkel fejezi ki érzéseit, s csak az után, hogy valakivel már eljutott egy bizonyos szintre, most teljesen felrúghatja egy erõteljes vágyakozás a szabályait, s valósággal szinte leteperhet valakit, mentálisan, akár fizikálisan is egyaránt. Jól teszi! Meglehet, hogy most pont erre van szükség. Fergeteges éjszaka lehet belõle!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap szóljon az izgalmakról, a kalandról, kedves Nyilas, legyen bármi is a programja! A tevékeny ember legnagyobb ellensége az unalom, mely fásultsághoz vezet, így, ha az ilyesminek akár csak a szele is megcsapná, azonnal tegyen is ellene, hogy megõrizze lendületességét és jókedvét! Az este folyamán, hívja el kiruccanni a barátait egy kicsit!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Ha akar valamit kedvesétõl, a legrövidebb út az egyenes! Ne habozzon, kedves Oroszlán, s, ha látja, hogy zöld utat kapott, teperje le szerelmét és egyszerûen hagyja, hogy ösztönei vegyék át az uralmat a teste felett. Ha kedvesének is sikerül követnie példáját, fergeteges együttlétekre számíthatnak ma, ha nem, segítsen neki, hogy el tudjon lazulni õ is. Legyen ma a jelmondata: a jó ügyért mindent!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívül sok mindennek érhet a végére, kedves Oroszlán, amennyiben, szokásához híven, kellõképpen meghajtja a munkát, ugyanakkor, mindenképen szenteljen idõt most a kikapcsolódásnak is, melyet a leginkább családi körben lenne érdemes keresnie. Amennyiben van gyermeke, most õ lehet a leginkább tökéletes társaság!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: