Bak

Amennyiben annyira nem hagyja, hogy rágörcsöljön a dolgokra, azzal nagyban elõsegítheti, hogy kicsit jobban, szerencsésebben alakuljon szerelmi élete, ugyanis, az önmaga által állandósított, stresszes hozzáállása, sokszor nagyban meghiúsíthatja a dolgok kedvezõ végkimenetelét. Álljon pozitívabban a szerelemhez, kedves Bak és higgyen benne, hogy jó vége is lehet!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Míg általában a szerelmes álmodozás, meglehetõs örömeket okoz önnek, addig a valóságban már sokszor, sokkalta árnyaltabbak és bonyolultabbak a dolgok. Még, ha a kettõ olykor nagyon is különbözik, akkor se feledje el, hogy miért is jó alap a jelen kapcsolata az álmaihoz, az segíthet kicsit pozitívabban látni a dolgokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Bármennyire is igyekszik szem elõtt tartani mások, talán kedvese érdekeit, sose feledkezzen meg róla, hogy szívügyeinek középpontjában talán mégiscsak önmaga áll. Ne keverje a toleranciát a minden elviselésével, a szerelmet a megértéssel, s a szexet a szerelmeskedéssel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ma, amennyiben egy kapcsolati dilemma kerülne terítékre, semmiképpen se elégedjen meg félmegoldásokkal. Üsse addig a vasat, amíg, nem, hogy alapakarata teljesül, de még további pluszokban is sikerül megállapodnia. Kijár már önnek egy kicsit, hogy igaza legyen, annál is inkább, mivel mostanság elég kompromisszumot kötött már!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: