Mérleg

Annak ellenére, hogy a józanész és a logika mást mond, teljesen elcsavarhatja a fejét valaki. A szerelem vakká tesz, mondják, de ön most még süketté is válhat, kedves Mérleg, mondhat bárki, bármit! Talán nem is baj, hogy nem gondol túl ezúttal mindent, hátha pont ez hozza meg a várva vált boldogságot!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Ne hagyja, hogy a pénzügyek bele szóljanak kapcsolatába! Tény, hogy a nehéz anyagi körülmények okozta, vagy esetleg a gyarapodás rögös útvesztõjében állandósuló stresszt sokszor nehéz kapcsolaton kívül hagyni, mégis rendre ildomos próbálkozni vele, különben még a legjobban mûködõ párkapcsolatot is képes megmérgezni. Ne kövessék ezt a rossz gyakorlatot!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Könnyen elõfordulhat, hogy ma csalódás éri szerelmi téren, ami igencsak felzaklathatja, azonban, mielõtt belemerülne az idegeskedésbe, jusson eszébe, hogy minden rosszban van valami jó. Talán jobb most, mint késõbb!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Egészen hipnotikus, varázslatos érzés kerítheti hatalmába, azonban az már nem biztos, hogy el is tudja dönteni, ez már szerelem, vagy csak erotikus vonzalom, ami a kémia miatt a hatalmába kerítette önt. Ha erre a kérdésre nehéz választ adnia, valószínûleg vonzalom. A nagyobb kérdés az, lesz-e ez több ennél? Talán már ma ki fog derülni, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: