Szűz

Bár lehet, hogy a mai nap nem a mélyre szántó, érzelmekben gazdag beszélgetéseké lesz, mégis elõfordulhat, hogy csupán néhány jól el talált mondat által sokat fejlõdhet, épülhet kapcsolatuk. Hagyja, hogy akit szeret, az egy kicsit jobban belelásson szívének rejtett zugaiba!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A szerelemben nem lehet semmit sem sürgetni, s nem megy semmi határidõre sem. Ne várja egyik pillanatról a másikra a változást, mert azon még meglehet, hogy sokat kell dolgozniuk. Ha esetleg nincs hozzá türelme, akkor inkább lépjen, minthogy dacolva, még inkább hátráltassa az amúgy is reménytelennek tûnõ folyamatot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2020-07-19

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: