Kos

Azt érezheti, hogy mintha változásnak indultak volna a dolgok ön és szerelmi partnere között, valahogy mégsem éli most meg mélyen érzelmileg a helyzetet. Ahelyett, hogy aggodalmaskodna, kicsit olyan, mintha szíve szerint örülne is a látszólagos érzelmi függetlenségének. Ne hajózzon azonban túl messzire! Nem is hinné, milyen hamar újra azon kapja majd magát, hogy már megint egy bizonyos illetõ felé járnak gondolatai...

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

A mai napot érdemes annak szentelnie, kedves Kos, hogy felzárkózhasson olyan területeken, ahol lemaradást tapasztal, esetleg, hogy új projektekbe kezdjen, vagy épp ellenkezõleg, befejezzen egy meglévõt. Mindazonáltal, ne csak afelé járjanak gondolatai, mi-mindent csinálhatna, hanem afelé is, hogy mindez után, hogyan kapcsolódna ki a legszívesebben!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A panaszkodás nem segít javítani a szerelmi életükben talán szükséges, idõszerû változások eljövetelének, így ne is kövesse egyesek ez irányú, minden bizonnyal rossz példáját. A legegyszerûbben úgy lehet jobbá tenni a dolgokat, ha leülnek szerelmével és õszintén megbeszélik, ki mit szeretne változtatni, majd közelítik az álláspontokat, s tartják is magukat a kialkudott kompromisszumokhoz, tiszta lappal, sérelmek nélkül. Összpontosítson erre és már akár ma este meg fog döbbenni a végeredményen!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, mintha teljesen tehetetlen lenne az önre háruló, temérdek tennivalóval szemben. Bármennyire is feszült most a tempó, próbáljon meg egy lélegzetvételnyi ideig megállni és kitisztítani gondolatait, ugyanis ez most nagyon sokat segíthet abban, hogy egy gyors átszervezéssel megnövelje teljesítményét, s ezzel máris csökkentse az önre rakódó terhek mértékét.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp - 2020. December 14-20-ig: Egy új karrier kapujában állsz...

Nyilas

Lehet, hogy még mindig csak kerülgetik egymást valakivel, aki szexuálisan, igen vonzó az ön számára, kedves Nyilas, ám valamiért mégsem lépték át még vele azt a bizonyos határt. Furcsamód, ami bekavarhat ezúttal, az éppen az érzelmek. Végül mindig úgyis a szív mondja ki a végsõ szót! Hallgasson rá, s mondja, amit mondania kell, tegye, amit tenni akar. A legrövidebb út most is az egyenes, különben sohasem lesz semmi önök között! Vállalja bátran, mit érez!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma megeshet, hogy nyugtalanító híreket kap valakitõl. Ne töltse ki mérgét a hírnökön, kedves Rák, hisz az alapprobléma nem tõle ered, õ csak továbbítja, tükrözi azt. Keresse fel a forrást és adjon hangot ellenvéleményének, amennyiben szükséges, kedves Rák, hogy elejét vegye a szóbeszédnek!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Amikor szerelemrõl, vagy inkább szerelmeskedésrõl van szó, akkor érdemes elfelejteni mindenfajta tervezgetést, vagy célt, ugyanis ez nagyban megölheti a spontaneitást, ami éppen a legjobb zamatát adja az élvezeteknek. Ennek jegyében, most menjen bele a játékba, s hagyja magát vezetni, kedves Oroszlán, akkor hatalmas extázisban lehet ma része!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-22)

Ma felhalmozódott munkái, valamint egyensúlyából kissé kibillent pénzügyi helyzete stresszes állapothoz vezethetnek, amit nem lesz könnyû oldani, különösen, hogy ma a külvilágból is negatív impulzusok érkezhetnek. Mindezen körülményekbõl fakadóan, fizikailag is megviselheti a nap, fejfájás, vagy egyéb kellemetlen tünetek formájában. Maradjon talpon, s ne hagyja, hogy hosszabb távon is hatást gyakoroljanak a mai viszontagságok életére.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: