4. hely: Bika

Egy ilyen hölgyet feleségül venni csak akkor éri meg, ha gazdag és kellően vicces vagy. Addig fel nem hagy tevékenységével, amíg belőled sikeres férfit nem farag. Igaz, közben a boldogság is elröppen belőled. Viszont, ha kellően kitartó vagy és viccesen állsz a dolgokhoz, akkor nincs más hátra: hajrá!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. hely: Bak

Csak ideális férfi lehet egy ideális nő társa, ez teljesen magától értetődő. A Bak partnerválasztásánál a fő szempont a haszonelvűség és a használhatóság és nem valamiféle szerelem. És ha egy Bak téged egyszer kiválasztott, akkor megütötted a főnyereményt: életed végéig szerencsés leszel. Kivéve, persze, ha bakot lőttél…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2020-08-15

2. hely: Vízöntő

Összeállításunkban a Vízöntő került a második helyre. Ő egy örök-fiatal, életvidám légies és nagyon finom teremtés, minden férfi álma. Azonban ezt az álmot beteljesíteni nem egyszerű, nem kevés állhatatosságra lesz szükséged hozzá, ugyanis egy Vízöntőt oltár elé vezetni, nos, nem a legegyszerűbb feladatok egyike.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. hely: Rák

Egy Rák számára a család a legfontosabb. Erre a feleségre nem lehet panasz. Egyszerre szép, okos és kellően házias, sőt, még a férj családját is imádja. Már-már álomszerű. És hogy miért nem teljesen? Számára a család a fő. Amennyiben elfelejted a családi kötelezettségeidet, azért nagyon megbűnhődsz! És nem éri meg sajnálkozni, hogy miért nem egy Szűz-feleségem van. Tilos!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a horoszkóp-összeállítás inkább vicces, mint komoly, tehát senki se vegye a szívére. De az is igaz, hogy minden viccben van valami igazság is, nemde?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: