8. hely: Ikrek

A legveszélyesebb feleség-fajta! Ha valaki, ő aztán tudja, kiféle, miféle a férje valójában. Előtte semmi sem marad rejtve, jobban teszed, ha nem is próbálkozol. Éles látásával mindent észrevesz, úgy hogy gyorsan tedd csak vissza azt a sütit, elég dagi vagy már így is!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7. hely: Kos

Nagyon érdekes feleség-típus. Ő a legjobb, ami egy férfi életében történhet; és erről a Kos-feleség 100%-ig meg van győződve! Az utolsókig képes küzdeni, de a férj fog hozzá alkalmazkodni és nem fordítva. Igaz, ez utóbbi javára történik mindez.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy a tökéletes pasi

6. hely: Mérleg

Kiváló szakács, nagyon szép és jó szerető, ez a Mérleg. Egy álom, ugye? Igen ám, de csak azokon a napokon, amikor Őfelsége kegyes, jóságos és gyöngéd. Mert a többi időt eltölti vitával, veszekedéssel, hisztis, és egyszerűen ez ember agyára megy.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A dolgok ma minden oldalról zúdulhatnak a Mérleg nyakába, ám ne hagyja, hogy az ebbõl fakadó nyomás kényszerlépések megtételére ösztönözze. Ha valaki nagyon a fejére akar nõni, keményen és szilárdan hárítsa el az erre való törekvéseit, ám azért igyekezzen ezt, kiváltképp a késõbbi nyugalma érdekében, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mintsem direktbe megoldani. Mindezen kívül pedig próbálja ma kerülni az olyan helyzeteket is, amikor kísértésbe eshet, mert nem biztos, hogy adott szituációkban ellen tud majd állni ezeknek, s könnyen olyan lépésekre ragadtathatja magát, melyeket késõbb nagyon megbánhat. Kitartás, ennek a napnak is vége lesz egyszer!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. hely: Szűz

A Szűz-feleség nagyszerű társ, a legjobb barát és bajtárs. Meggyőződése, hogy a párkapcsolatnak abba az irányba kell elmozdulnia, ahová ő gondolja. És a vezéralak is nyilván ő lesz. Formálisan természetesen te leszel, de amikor felelős döntést kell hozni, ő lép a színre és dönt. Ő, a Szűz, az anyaoroszlán. És ha a leánykéréskor netalántán azt a választ kapod, hogy „Gondolkozom.”, akkor futás, pajtás!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Mivel ma különösen jól mehetnek a dolgai, ezért ki ne hagyja az alkalmat, s mindenképpen foglalkozzon egy kicsit álmai megvalósításával is! Annál is inkább, mivel pozitív töltete ma szenvedéllyel is párosulhat, így szinte megállíthatatlan lehet abban, amit épp csinál. Mutassa meg, mi-mindenre képes a haladás érdekében, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: