4. hely: Bika

Egy ilyen hölgyet feleségül venni csak akkor éri meg, ha gazdag és kellően vicces vagy. Addig fel nem hagy tevékenységével, amíg belőled sikeres férfit nem farag. Igaz, közben a boldogság is elröppen belőled. Viszont, ha kellően kitartó vagy és viccesen állsz a dolgokhoz, akkor nincs más hátra: hajrá!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. hely: Bak

Csak ideális férfi lehet egy ideális nő társa, ez teljesen magától értetődő. A Bak partnerválasztásánál a fő szempont a haszonelvűség és a használhatóság és nem valamiféle szerelem. És ha egy Bak téged egyszer kiválasztott, akkor megütötted a főnyereményt: életed végéig szerencsés leszel. Kivéve, persze, ha bakot lőttél…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bak ma élesen érzékelheti saját határait, ami ideiglenesen megrémítheti, elbizonytalaníthatja. Nincs oka szégyenkezni és aggódni az esetleges kudarcok kapcsán, higgye el, mások sokszor még eddig sem képesek elmenni, s már jóval korábban feladják. Talán mindez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy élete bizonyos területeken, új irányt vegyen, aminek egyetlen akadálya van még: a szilárd elhatározás! Ma tegye meg ezt a lépést is és ne értékelje az eljövendõ hozzáállás változásait megfutamodásnak, mert egyáltalán nem azok, így tévednek, akik így gondolják.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. hely: Vízöntő

Összeállításunkban a Vízöntő került a második helyre. Ő egy örök-fiatal, életvidám légies és nagyon finom teremtés, minden férfi álma. Azonban ezt az álmot beteljesíteni nem egyszerű, nem kevés állhatatosságra lesz szükséged hozzá, ugyanis egy Vízöntőt oltár elé vezetni, nos, nem a legegyszerűbb feladatok egyike.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1. hely: Rák

Egy Rák számára a család a legfontosabb. Erre a feleségre nem lehet panasz. Egyszerre szép, okos és kellően házias, sőt, még a férj családját is imádja. Már-már álomszerű. És hogy miért nem teljesen? Számára a család a fő. Amennyiben elfelejted a családi kötelezettségeidet, azért nagyon megbűnhődsz! És nem éri meg sajnálkozni, hogy miért nem egy Szűz-feleségem van. Tilos!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma mindennél többet érhet rugalmas hozzáállása az élet dolgaihoz, kedves Szûz! Ha a kifinomult humorérzékét sem hagyja otthon, egy rendkívül vidám és igen eredményes napot tudhat majd ennek köszönhetõen maga mögött, amikor este elmerül egy kád, jó illatú, habos forró vízben...

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a horoszkóp-összeállítás inkább vicces, mint komoly, tehát senki se vegye a szívére. De az is igaz, hogy minden viccben van valami igazság is, nemde?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: