Vajon csábítja a hűtlenség, vagy ő a megbízhatóság mintapéldánya? Pasid horoszkópjából kiderül, mire számíts hosszú távon!

A férfi horoszkópja elárulja, hogy hogyan viselkedik a párkapcsolatban, milyen igényei vannak, illetve mennyire kalandvágyó. Árulkodik arról, hogy milyen kísértések csábítják leginkább, vagy mely tulajdonsága sodorhatja veszélybe a kapcsolatot.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-17

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a férfi inkább az elköteleződés híve, vagy a változatosság csábítja, és mely dolgokkal szemben nem árt óvatosnak lenned, olvasd el az elemzést!

 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos viselkedése megtévesztő lehet, mert bár lehet, hogy nagyon hamar közel érzed magad hozzá, és úgy tűnik, ő is ragaszkodó, lénye mélyén nehezen tűri, ha korlátozni akarják a szabadságát. Gyakran nagylelkűen és gondoskodóan viszonyul partneréhez, de nem hajlandó kockára tenni függetlenségét és eszményeit. Alapvetően rendkívül hűséges a szeretteihez, de ha egy kapcsolat unalmassá vagy rutinszerűvé válik számára, képes arra, hogy hirtelen kilépjen belőle.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a stabilitást sugalló Bika jegyében született a párod, romantikus alkatú szeretőt tudhatsz magad mellett. Általában hosszan és alaposan mérlegel, mielőtt elkötelezné magát egy komoly kapcsolat mellett, de ha az igen mellett dönt, akkor biztos lehetsz a hűségében. Néha talán túlzottan is a megszokott helyzet fenntartására törekszik. Ő az, aki inkább kitart egy kifulladt kapcsolat mellett, mint hogy vállalja a szakítással járó kényelmetlenséget, és keressen valaki mást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp - Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert...

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek, kettősségéből adódóan, gyakran azzal a dilemmával küzd, hogy szeretne két legyet ütni egy csapásra: egyszerre akarja önállónak tudni magát, ugyanakkor szeretne biztonságban lenni egy kapcsolatban. Általában inkább az elkötelezettség mellett dönt, de mivel igencsak kíváncsi típus, gyakran nehezen áll ellen a kísértésnek. Előfordulhat, hogy pusztán kíváncsiságból, mindenféle érzelmi megalapozottság nélkül lép félre. Ennek kevesebb az esélye, ha azt érzi, párja nagyra becsüli őt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák esetében általában nem kell attól tartani, hogy hűtlen lesz, illetve hirtelen szakít. Inkább ő az, aki folyamatosan ettől tart társával kapcsolatban, és épp gyanakvásával és birtoklási vágyával mehet a másik ember idegeire, valamint nehezítheti meg a harmonikus kapcsolatot. Amikor úgy érzi, rátalált a szerelemre, azonnal aggódni kezd, nehogy elveszítse. A bizonytalanságtól vezérelve hajlamos elragadni őt a képzelete, ilyenkor meglehetősen féltékennyé válhat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma elõtérbe kerülhet életében a józanság, az ésszerûség és a kemény munka, melyeknek köszönhetõen, most akár igen nagy áttöréseket, sikereket érhet el, kedves Rák, így joggal érzi majd, hogy az öné ez a nap! Használja ki a jó energiákat és élvezze, hogy gördül a szekér!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: