Nyilas:

Amikor előbújik belőled a vadóc gyerek, és játszani akar, akkor mágnesként vonzod a románcot. Az ilyenkor felszabaduló könnyed energiáid igazán kellemes flörtpartnerré tesznek, tiszta móka és kacagás a társaságodban lenni. Veled a szóból se lehet kifogyni, hiszen mindig tele vagy friss pletykával, tudod kivel mi történt, és a világ dolgaiban is tájékozott vagy. Időnként stílusod provokatívvá válhat, ha rád jön, akkor szabályosan sportot űzöl az ugratásból – vigyázz erre nem mindenki vevő. Legnagyobb erősségeid a flört-szcénában, hogy mindig elő tudsz rukkolni valami meglepő, váratlan dologgal, illetve pontosan tudod, mikor érintheted meg a másik ember játszi könnyedséggel anélkül, hogy zaklatásnak venné.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak:

A szempilla rebegtetés, a zsebkendő leejtése nem a te világod. Egyenes vagy, nyíltan kifejezésre juttatod, ha valaki akár csak egy pillanatra is megfogott. Sokan vissza is riadnak ettől, de sebaj, a nyuszikák nálad egy laza flört erejéig se jöhetnek szóba. Bár kimérten, leginkább a kispadról szereted szemlélni a világot, hűvösséged sokan kifejezetten izgatónak tartják, szeretnék tudni, ki is bújik meg az áthatolhatatlannak látszó páncél mögött. Aki veszi az első akadályokat, az észreveheti, hogy nem is vagy te olyan sóbálvány, ha a szavaid nem is, a szemeid, az apró mozdulataid, mint a hajadba túrás, csípőd könnyed végigsimítása elárulnak. Ha pedig valaki igazán lángra tud lobbantani, az biztos lehet benne, hogy tartós érzelmeket csiholt benned.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek sosem maradnak jóban az exükkel

Vízöntő:

A tömegbe olvadás távol áll tőled, különc vagy, és ezt vállalod is. A flörtölésben is. Tőled senki se számítson szokványos megnyilvánulásokra, pirulásra, romantikus csacskaságokra. Már az első pillanattól kezdve utánozhatatlan stílusban jelzed, ha valaki bejön. Különösen akkor vibrálsz, ha nagyobb társasággal vagy, és szellemességeddel szórakoztathatod a potenciális partnereket. Ha a flört intimebb viszonnyá fejlődik, a fizikai vonzóságot az intellektus könnyen felül tudja írni, ugyanis számodra rendkívül fontos, hogy szellemi téren is kielégítő legyen a kapcsolatod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Fantázia és flörtölés – ha a Halak jegyében születtél, ez a két dolog könnyen összeolvadhat nálad, egyfajta mágikus kisugárzást vonva köréd. Kicsit szégyenlős vagy, így megeshet, hogy ha olyasvalakivel találod magad szemben, aki tetszik, elakad a szavad. Azonban ha végül összeszeded a bátorságod, és megszólalsz, akkor mindenki csupa füllé válik, hiszen hangodban ott vibrál a rendkívül érzékeny lelked. Mások hajlamosak kivetíteni rád a vágyaikat, olyannak látnak téged, amilyennek akarnak. Ezt a flörtölésnél arra használhatod, hogy különböző szerepekbe bújsz, azonban vigyázz ne ragadj beléjük, ne feledd el, ki is vagy valójában!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: