Kos

Az első randin a Kos mindig elkápráztatja a másik felet, főleg ha ő kezdeményezte a randit. Nem foglalkoznak azzal, hogy azonnal mélyen belemerüljenek a másikkal való ismerkedésbe, a pillanatnak élnek, így ez megnehezíti a másik fél dolgát. Ha le akarod nyűgözni, akkor ne zárkózz el a játékos hecceléstől és a csipkelődő vitáktól. A Kosnak erős véleménye van, és imádja a saját igazát hangoztatni. A Kos olyan társra vágyik, aki képes vele tartani a lépést egy kapcsolatban.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A Bika csillagjegyű ember az első randin szeretné megismerni a partnerét, hogy lássa, egyezik-e az elképzelt kép az illetőről vagy sem. Ha lenyűgőzőnek tart, akkor elhív egy kávézóba vagy egy italra, hogy tudjon veled beszélgetni. Ne próbálj rákényszeríteni semmilyen interakciót, hagyd, hogy a saját tempójában beszéljen. A Bikákra nagy hatással lesz, hogy hagyod szóhoz jutni őket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ahhoz, hogy lenyűgözd az Ikreket bizonyítsd be, hogy elvégezted az előzőleges kutatást róla – ismered a hobbijait, és néhány érdeklődési körét. Érdemes erről kérdezgetni őket, mert ezt nagyra értékelik. Ha figyelsz rá, azzal megnyered. Ha nem vagy szakértő a hobbi/érdeklődés témában, akkor hagyd hogy ő beszéljen. A csillagjegy szülötte kíváncsi ember, így ha te is érdekes vagy számára, akkor jól meg tudjátok majd magatokat érteni egy randin.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Ahhoz, hogy a Rákot az első alkalommal lenyűgözd a fő szempont, amit a szemed előtt kell tartani az az, hogy hagyd hogy a partnered intuitívan fejezze ki magát. A Rákok érzékeny emberek, így érzekeny természetüknél fogva még az apró hibák is súlyosan befolyásolhatják az estét. A dolgok egyszerűségének megőrzése fontos a számára, ezért ha egy általa kedvelt helyre viszed az mutatja, hogy törődsz vele és az érzéseivel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: