Nyilas

A lételeme, hogy lelépjen, gyakorlatilag miatta alkották meg a ghosting fogalmát. De hogyan fogd meg a szellemsrácot? Legyél teljesen egyenrangú partnere és kezeld úgy, mint egy jófej munkatársat. Ha érzi rajtad, hogy nem nyomhat el, azonnal felkelted a figyelmét.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap nagy koncentrációt igényelhet öntõl, kedves Nyilas, amikor is, nem sok ideje jut majd pihenésre, álmodozásra, vagy bármi más egyébre, s ettõl kicsit feszültnek, stresszesnek érezheti magát a nap végére. Egy forró fürdõ most aranyat érhet!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Utál olyan ügybe energiát fektetni, aminek nem látja a hosszútávú jövöjét, ezért első körben éreztesd vele, mennyire komolyan tervezed a kapcsolatotokat. Csakis az őszinteség jöhet szóba nála, amit ragaszkodással és végtelen szeretettel hálál meg.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyed szerint ennyire  vagy kreatív: A Bikának inkább a gyorsaság az erőssége, a Bak pedig túlságosan is újító jellem

Vízöntő

Sosem tudja eldönteni, hogy mit is akar pontosan, így nem kizárt, hogy nem azért tűnik el, mert nem vesz komolyan, csak épp passzolná a kapcsolat kérdést egy időre. Ilyenkor egyenes kérdésekkel vezesd rá, hogy ő maga jöjjön rá: csakis rád van szüksége.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Hihetetlen, mennyi érzelem van ebben a srácban! Neked is jut belőle bőven, csak ne akard mindenáron magadhoz kötni. Szervezz külön is programokat, hogy bőven jusson ideje a szokásos én-időkre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: