Nyilas

Nem áll távol tőled a szenvedély, és bár nem vagy hajlamos sokáig rágódni egy problémán, néha szükséged van rá, hogy kiadd a negatív energiákat, ezt pedig legkönnyebben valamilyen zenéhez kapcsolható módon tudod megtenni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Akár magad játszol valamilyen hangszeren, akár énekelsz vagy táncolsz egy buliban, vagy csak otthon, a nappaliban, miközben feltekerted a hangerőt, ha végigugrálsz két-három számot, máris kiegyensúlyozottabbnak érzed magadat.

Bak

A Bakok számára fontos az állandóság, ezért a stressz levezetéséhez is valamilyen monoton, ismétlődő tevékenység lehet a segítségedre.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Megeshet, hogy ma kissé nehezen jön ki az önt körülvevõ emberekkel, de különösen az idegenekkel, akikre egyszerûen, képtelen ráhangolódni. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, s teheti, mielõbb vonuljon el a világtól egy kicsit, ha viszont erre mégsem nyílna lehetõsége, úgy tartson ki, ameddig okvetlen szükséges, de utána azonnal váltson valami olyan elfoglaltságra, amit szeret, hogy ez által, újra egyensúlyba kerülhessen önmagával.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen szó akár valamilyen kézmunkáról, például hímzésről horgolásról, vagy akár valamilyen takarításról, ha ugyanazt a mozdulatot kell ismételned, és közben nem kell egy ideig gondolkodnod, kicsit kikapcsolhatod az agyadat, akkor az segít, hogy mire végzel, ismét tisztán lásd a helyzetet.

Vízöntő

Igazi kreatív jegyként számodra az alkotás az, ami enyhülést hozhat, ami segít megbirkózni a felgyülemlett stresszel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma kissé elfogult lehet, önmagával, vagy egy szerettével, esetleg barátjával szemben, s ezért nem láthat tisztán, ami ma sok feszültség forrása lehet, ha az önt jellemzõ, szokásos vehemenciával köti az ebet a karóhoz. Próbáljon meg objektív maradni, kedves Vízöntõ, de legalábbis nem túlzásokba esni, ha konfrontációra kerül a sor, legyen bárki is az ellenlábasa.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindegy, hogy írsz, rajzolsz vagy bármilyen más kreatív tevékenységet űzöl, az alkotás számodra egy szelep, amin keresztül kiengedheted a negatív érzelmeket és a gőzt, így újra kiegyensúlyozott leszel, úgy fogod érezni magadat, mint aki újra levegőhöz jut.

Szerdai Horoszkóp 2023-03-15

Halak

A Halak szülöttei igazi spirituális, teljességet kereső emberek, akik így remekül tudják használni a meditációt vagy például a jógát arra, hogy elengedjék a feszültséget.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Többnyire nem megszabadulni akarnak a negatív érzésektől, hanem megérteni és feldolgozni őket, ebben pedig ezek a stresszcsökkentő gyakorlatok remekül segítenek, így még az is lehet, hogy előnyödre tudod fordítani a negatív érzelmeket, és valamit építhetsz belőlük.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: