Gondolkodtál már rajta, vajon milyen a kisugárzásod? Milyennek látnak téged a többiek? Milyen láthatatlan energiákat közvetítesz tudattalanul? Ebből a nagyon izgalmas horoszkópból minden csillagjegyről kiderül az igazság.

Mindent mozgásban tart, és átjárja a láthatatlan világot… Ez nem más, mint az energia, hiszen mindennek és mindenkinek van energiája, rezgése, van aura, ami körbevesz bennünket. Elég csak arra gondolni, amikor először találkozol valakivel, még mielőtt bármit is mondana, tudattalanul is kialakul róla egyfajta benyomás. Néhány emberhez láthatatlan erő vonz, vagy éppen ellenkezőleg, kifejezetten taszítónak érzed.

A 2 legbölcsebb csillagjegy – Őket soha nem fogod tudni megtéveszteni!

Ha tudod, milyen típusú energiát sugárzol a környezeted felé, könnyebben javíthatod a kapcsolatodat is a külvilággal. Minden csillagjegyből más és más jellegű energia árad: a tűz jegyűek valahogyan mindig a figyelem központjába kerülnek, a levegő jegyek elevenek, frissek, a föld jegyűek nyugodtak és kiegyensúlyozottak, míg a vizes csillagjegyek energiája mélyről fakadó.

A Kos kisugárzása: perzselő

A Kos az állatöv első csillagjegye. Ő a kezdet, az indulás. Uralkodó bolygója, a Mars bolygó tüzessé, temperamentumossá, akaratosság, harciassá, akaratossá, nagyon elszánttá teszi őt. A csillagjegyek legimpulzívabb személyisége, akit szinte folyamatosan hajt a vadászösztön, a céljai megvalósítása.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika energiája: szilárd

A Bika maga lehetne a Föld. Megvan benne a kellő higgadtság, szilárd és megbízható, nyugodt, szorgalmas, megfontolt csillagjegy, aki valahogy soha nem tűnik túlterheltnek. Az adott problémát módszeresen próbálja körbejárni, ám ez bizonytalansághoz, makacssághoz is vezethet esetében.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek kisugárzása: tevékeny

A kettős jegyű Ikrekben időnként valóban úgy tűnik, mintha két lélek energiája lakozna. Társasági lény, folyamatosan jár az agya, rendkívül kíváncsi, kiválóan kommunikál, folyamatosan képzi magát, s egyidejűleg ezer dolgot csinál. Mindig tudja, hogyan kösse le magát, ezért ő biztosan soha nem unatkozik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-29

A Rák energiája: melegség

A Rák csillagjegyből árad a melegség. Fontos számára, hogy közeli kapcsolatot alakítson ki a többiekkel, szívesen viseli mások gondját. Nyugtató a belőle áradó energia, ám csak addig, ameddig tekintetbe veszed az érzéseit. Amint megbántva érzi magát, a lehető legdrámaibb módon adja csalódottságát a környezete tudatára.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Elõfordulhat, hogy most egyszerre életének több színterén is helyt kellhet állnia egyszerre, s ez amellett, hogy rendkívül sok koncentrációt igényelhet, igencsak kimerítheti. Bármennyire is nehéz, tartson ki, kedves Rák, ugyanis hamarosan, nagy és igen kellemes meglepetésben lehet része, ha így tesz!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: