Mindenkinek mást jelent az álomesküvő. Van, aki a romantikus mellett dönt, mások a hagyományokat követik, s megint mások egészen extrém ötleteket is bevállalnak. A horoszkópból kiderül, milyen esküvőre vágynak a csillagjegyek.

Ha már május, és ha már esküvőidőszak, nézzük meg, hogyan képzelik el a csillagjegyek életük egyik legszebb napját. Az esküvő mindenkinek emlékezetes napot jelent, amit természetesen méltóan szeretne mindenki megünnepelni a rokonokkal, a barátokkal, az ismerősökkel. A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek követik a hagyományokat, s kik azok, akik bátran bevállalnak egészen különleges újításokat is a nagy napon. Íme!  

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-07-12

Kos: Mindent saját kezűleg

Az egyediség, az újítások híveként szívesen bevállalsz eredeti és kicsit meredek ötleteket is. Esküvői helyszínnek szinte bizonyosan valamilyen régi, vintage jellegű ipari létesítményt választanál, ahol egészen különleges fotók készülhetnek rólatok. S mivel semmit sem bízol a véletlenre, a dekoráció készítéséből, a szervezésből is alaposan kiveszed a részed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: Vidéki hangulat

Álmaid esküvőjén nem templomban mondanád ki a boldogító igent, hanem a gyönyörű vidéki természetben. Jöhet a pap és az anyakönyvvezető a tengerpartra, erdei tisztásra, vidéki kúriába, ahol igazán közel érezheted magad az anyatermészethez. A rusztikus stílusban elkészített virágdekoráció tökéletesen illik hozzád, és az elképzelt menyegzőhöz is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Igyekezzen ma mindenképpen olyanokkal körülvenni magát, kedves Bika, akik könnyed, jó hangulatú, vicces emberek, ugyanis már épp itt az ideje egy kis vidámságnak életében. Vegyüljön el közöttük, ruccanjon ki velük valahová, vegye át mentalitásukat és érezze kicsit jól magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: Varázslatos esküvő

Álmaid esküvője a húszas évek világába repít vissza téged. Az asztalok roskadoznak a finomabbnál finomabb ételektől, italoktól. A hangulat vidám, te pedig tündökölsz a népszerűségben. Persze nem maradhat el a különleges esküvői beszéd, a pohárköszöntő sem. Mintha csak Hollywoodban töltenéd életed legszebb napját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Meghitt, családias esküvő

A te esküvőd biztosan nem a tündöklésről, a minél nagyobb felhajtástól szól. Épp ellenkezőleg, meghitt, családias és szolid esküvőre vágysz, amelyen mindenki részt vesz, aki közel áll a szívedhez. A lakodalmon pedig kellemesen lágy zene mellett sokat beszélgetnétek egymással, s persze a szerelmeddel táncolnád át az estét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed szerint ez okozza a legnagyobb kihívást neked a szerelemben

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: