Valójában számos típusú intelligencia létezik. Van, aki például csodálatos az elméleti feladatok megoldásában, de a mindennapi élethelyzetekben alig boldogul. Másokat kifejezetten dörzsöltnek tartanak, viszont az élet mélyebb kérdései őket csöppet sem izgatják. Intelligenciádat csillagjegyed tulajdonságai jelentősen befolyásolják. Nos, mennyire vagy intelligens típus? 

A Bak intelligenciája

A Bak problémamegoldó képessége rendkívüli, intelligenciája nem véletlenül leginkább gyakorlati jellegű. Bármit képes a helyére tenni a munkahelyi feladatoktól és problémáktól kezdve az a nyugodt és stabil anyagi biztonságig. Mindent megtesz a céljai megvalósításáért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bak ma élesen érzékelheti saját határait, ami ideiglenesen megrémítheti, elbizonytalaníthatja. Nincs oka szégyenkezni és aggódni az esetleges kudarcok kapcsán, higgye el, mások sokszor még eddig sem képesek elmenni, s már jóval korábban feladják. Talán mindez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy élete bizonyos területeken, új irányt vegyen, aminek egyetlen akadálya van még: a szilárd elhatározás! Ma tegye meg ezt a lépést is és ne értékelje az eljövendõ hozzáállás változásait megfutamodásnak, mert egyáltalán nem azok, így tévednek, akik így gondolják.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy fog legjobban profitálni a tavaszi napéjegyenlőség alkalmával!

A Vízöntő intelligenciája

A Vízöntő bámulatosan képes tájékozódni, intelligenciája térbeli navigációs képességeket jelent. Ami neki ujjgyakorlat, a többi csillagjegynek maga a labirintus. Ő bármikor képes fejben átforgatni, végigkövetni, teljes egészében kibogozni egy-egy átláthatatlannak tűnő képet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai napon a kiváló kommunikációs készsége lesz a legfõbb fegyvere, amivel könnyen érvényre juttathatja elgondolásait. Ugyanakkor fontos, hogy, némiképp idomulva másokhoz, szokásával ellentétben, ússzon is egy kicsit az árral, mert akkor bizony gyorsabban partot ér, mint gondolná! Persze, a kalandosabb utat is választhatja, de akkor nagyban csökkenhet az esélye, hogy az ön által is preferált végeredmény születik, ugyanis kevésbé lesz hatással a környezetére, s befolyása nélkül mások javaslatai kerülhetnek elõtérbe. Válassza hát ezúttal a kevésbé vadregényes tájat, hogy sikeressége érvényesüljön, mintsem leszögezze magát egy adott verzió mellett, s a végére egy kellemetlenségekkel teli napot zárjon.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak intelligenciája

A Halak intelligenciája elsősorban természettudományos jellegű, birtokában van a képesség, hogy megértse még a mások számára szemmel láthatatlan világot is, a természet valójában számára nyitott könyv, könnyedén meglátja az összefüggéseket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Bár kapcsolatai stabilak, s a nap folyamán szinte túlteng önben az energia, mégis érdemes ma megfontoltnak és óvatosnak lennie, mert az apróbb félreértések mentén könnyen feszültségek keletkezhetnek, melyeket, ha elnagyoltan halad elõre, szinte észre sem vesz, s a bomba egyszer csak pont akkor robban majd, amikor nagyon nem kellene. Minden cselekedete után várjon tehát kicsit a hatásra, hogy, azonnal orvosolva az esetlegesen felmerülõ problémákat, megelõzze a feszültséggócok kialakulását, s akkor este már lelkiismeret furdalás nélkül, egy eredményes napot zárva borozgathat barátaival.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos intelligenciája

A Kos intelligenciája intuitív és ösztönös, ezért ő valójában előre látja az összes lehetőséget, ami az adott élethelyzetből kihozható. Nem mellesleg sosem fél kockáztatni a siker érdekében, bátran megteszi a céljához vezető lépéseket. Az is biztos, neki mindenkor helyén van az esze.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: