A Szűz intelligenciája

A Szűz rendkívül logikus gondolkozik, intelligenciája is leginkább ebben nyilvánul meg. Ő az, aki kiválóan képes hipotézisek felállítására, amelyeket mindenkor képes igazolására ellenkező esetben cáfolni is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg intelligenciája

A Mérleg intelligenciája leginkább zenei jellegű. Ő ugyanis szinte képes szó szerint is belelátni a zenébe. Kifinomult hallásának köszönhetően minden apró hangot, dallamot érzékel, tökéletesen érti zene nyelvét, a zeneszerző valódi szándékát.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió intelligenciája

A Skorpió remek megfigyelő, őt már csupán ezért is nagyon nehéz átverni. Intelligenciájának, elképesztő megérzéseinek köszönhetően pillanatok alatt átlát a szitán, zsigerből érzi, amikor valakinek nem egyenesek a szándékai.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas intelligenciája

A Nyilas egzisztenciális intelligenciával rendelkezik, ami esetében azt jelenti, hogy imád az élet nagy kérdésein gondolkodni. Szívesen elmélkedik halálról, örökkévalóságról, túlvilágról, az emberi lét legfontosabb céljáról.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: