Valójában számos típusú intelligencia létezik. Van, aki például csodálatos az elméleti feladatok megoldásában, de a mindennapi élethelyzetekben alig boldogul. Másokat kifejezetten dörzsöltnek tartanak, viszont az élet mélyebb kérdései őket csöppet sem izgatják. Intelligenciádat csillagjegyed tulajdonságai jelentősen befolyásolják. Nos, mennyire vagy intelligens típus? 

A Bak intelligenciája

A Bak problémamegoldó képessége rendkívüli, intelligenciája nem véletlenül leginkább gyakorlati jellegű. Bármit képes a helyére tenni a munkahelyi feladatoktól és problémáktól kezdve az a nyugodt és stabil anyagi biztonságig. Mindent megtesz a céljai megvalósításáért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma igencsak sok, érdekes tény tárulhat fel ön elõtt, melyek ismeretében nem csak bölcsebb lehet, de befolyása is növekedhet a köreiben, ugyanakkor, igyekezzen ezzel nem visszaélni, kedves Bak, s csakis akkor használja tudását fegyverként egy szócsatában, ha végképp nincs más módja annak, hogy rendre utasítsa ellenlábasát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a tulajdonságok nehezítik meg az egyes csillagjegyek hétköznapjait

A Vízöntő intelligenciája

A Vízöntő bámulatosan képes tájékozódni, intelligenciája térbeli navigációs képességeket jelent. Ami neki ujjgyakorlat, a többi csillagjegynek maga a labirintus. Ő bármikor képes fejben átforgatni, végigkövetni, teljes egészében kibogozni egy-egy átláthatatlannak tűnő képet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma valaki, talán egy rokona, tanácsért fordulhat önhöz, de az is lehet, hogy ön látja meg, hogy szüksége lehet ilyesmire. Tegyen meg mindent, hogy egy jó térképet tudjon adni a kezébe, ha már nem mehet helyette végig az úton! Óriásit segíthet vele!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak intelligenciája

A Halak intelligenciája elsősorban természettudományos jellegű, birtokában van a képesség, hogy megértse még a mások számára szemmel láthatatlan világot is, a természet valójában számára nyitott könyv, könnyedén meglátja az összefüggéseket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amit ma ígér, azt mindenképpen tartsa is meg, kedves Halak, vagy inkább, ha úgy érzi, rizikós lehet, ne is ígérjen semmit! Különösen igaz ez, ha olyas valaki szorulna a segítségére, aki igazán közel áll önhöz. Az õszinteségét idõvel nagyobbra fogja becsülni, mint egy üres ígéretet, higgye el!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos intelligenciája

A Kos intelligenciája intuitív és ösztönös, ezért ő valójában előre látja az összes lehetőséget, ami az adott élethelyzetből kihozható. Nem mellesleg sosem fél kockáztatni a siker érdekében, bátran megteszi a céljához vezető lépéseket. Az is biztos, neki mindenkor helyén van az esze.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen õszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merõ toleranciából, vagy kedvességbõl, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: