Ikrek, Mérleg

E két jegy szülötte nagyon nehezen boldogul a társas kapcsolataiban, ugyanis az ő legnagyobb félelmük az úgynevezett pistanthrophobia, azaz a krónikus bizalmatlanság.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma különösen kifinomultan mûködhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Mérleg, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők azok, akik mindig nehezen fognak megnyílni egy kapcsolatban, attól való félelmükben, hogy túlságosan közel engedik magukhoz a másikat, és az bármelyik pillanatban visszaélhet a bizalmukkal.

Csütörtöki Horoszkóp 2020-10-22

Ez a fajta félelem teljesen valós és többnyire a múltbéli negatív, romantikus kapcsolatokból ered. Lehet, hogy elsőre nem is gondolnád, de olykor egy szakítás sokkal mélyebb sebeket tud ejteni.

Szűz, Rák

A Szűz és a Rák csillagjegyűek egyik legnagyobb félelme a halálhoz és a haldokláshoz köthető. Ez az úgynevezett thantophobia, ami a görög halál és fóbia szavakból tevődik össze, tehát tükörfordításban halálfélelmet jelent.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma egy izgalmas, új kihívás jöhet szembe, ami igencsak felvillanyozhatja! Ennek megfelelõen, mivel jókedvvel és elhivatottsággal csinálja majd, amit csinál, egy igen élvezetes formáját élheti meg a tapasztalatszerzésnek. Talán érdemes lenne ezt a módszert más területeken is alkalmazni, kedves Szûz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a fajta félelem is valamilyen traumatikus élményhez köthető, ami esetleg a gyerekkorban történhetett, de lehet akár genetikusan örökölt félelem is – akár egy családtagod háborús élményei, egy ősi félelem, amit magaddal hordozol.

Ha tapasztalod magadon ennek a fóbiának a tüneteit, érdemes a végére járni, és asztrológus vagy kineziológus segítségét kérni.

Bak, Nyilas

Filofóbia, azaz a szerelemtől való félelem tartozik e két jegyhez, ami kétirányú lehet, tehát attól is félhetsz, hogy beleszeretsz valakibe, de attól is, hogy esetleg valaki beléd lesz szerelmes.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma kissé kimerültebb, fáradékonyabb lehet a szokásosnál, sõt, még az is elõfordulhat, hogy levertsége egy kibontakozóban lévõ betegség elõszobájának látszik. Igyekezzen megához venni némi gyümölcs formájában, minél több vitamint, biztos, ami biztos, s mihamarább kideríteni, mi lehet a szokatlan gyengeség mögött.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elsőre elég furcsán hangozhat, hiszen ki ne szeretné, ha szeretnék? Valószínűleg ennek is, mint minden félelemnek, valamilyen rossz múltbéli élmény az oka.

A tünetek mindenkinél mások, és más mértékben jelennek meg, de amint tapasztalod, hogy valami nincs rendjén, érdemes szakemberhez fordulni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: