Ikrek, Mérleg

E két jegy szülötte nagyon nehezen boldogul a társas kapcsolataiban, ugyanis az ő legnagyobb félelmük az úgynevezett pistanthrophobia, azaz a krónikus bizalmatlanság.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők azok, akik mindig nehezen fognak megnyílni egy kapcsolatban, attól való félelmükben, hogy túlságosan közel engedik magukhoz a másikat, és az bármelyik pillanatban visszaélhet a bizalmukkal.

Keddi Horoszkóp - Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen...

Ez a fajta félelem teljesen valós és többnyire a múltbéli negatív, romantikus kapcsolatokból ered. Lehet, hogy elsőre nem is gondolnád, de olykor egy szakítás sokkal mélyebb sebeket tud ejteni.

Szűz, Rák

A Szűz és a Rák csillagjegyűek egyik legnagyobb félelme a halálhoz és a haldokláshoz köthető. Ez az úgynevezett thantophobia, ami a görög halál és fóbia szavakból tevődik össze, tehát tükörfordításban halálfélelmet jelent.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a fajta félelem is valamilyen traumatikus élményhez köthető, ami esetleg a gyerekkorban történhetett, de lehet akár genetikusan örökölt félelem is – akár egy családtagod háborús élményei, egy ősi félelem, amit magaddal hordozol.

Ha tapasztalod magadon ennek a fóbiának a tüneteit, érdemes a végére járni, és asztrológus vagy kineziológus segítségét kérni.

Így áll helyre minden csillagjegy élete a válság után

Bak, Nyilas

Filofóbia, azaz a szerelemtől való félelem tartozik e két jegyhez, ami kétirányú lehet, tehát attól is félhetsz, hogy beleszeretsz valakibe, de attól is, hogy esetleg valaki beléd lesz szerelmes.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Elsőre elég furcsán hangozhat, hiszen ki ne szeretné, ha szeretnék? Valószínűleg ennek is, mint minden félelemnek, valamilyen rossz múltbéli élmény az oka.

A tünetek mindenkinél mások, és más mértékben jelennek meg, de amint tapasztalod, hogy valami nincs rendjén, érdemes szakemberhez fordulni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: