Bika, Halak

E csillagjegy szülöttei a tökéletlenségtől tartanak a legjobban, azaz atelofóbiában szenvedhetnek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az atelofóbiások a perfekcionizmust viszik túlzásba, és ha valami nem az elvárásaiknak megfelelően alakul, akkor hajlamosak kétségbeesni. A tökéletességre való törekvés nem feltétlenül rossz, csak akkor, ha átcsap egyfajta rögeszmébe.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-06

Egy súlyos atelofóbiás egy idő után ambícióját veszti, és egyre kevesebb feladatot vállal, mert félni fog a kudarctól. Ne feledd, az életben semmi sem tökéletes, és ez így van jól!

Skorpió, Vízöntő

A Skorpiók és a Vízöntők a megszokás rabjai, szeretik a jól bejáratott, biztonságos utakat, ezért az ő legnagyobb félelmük az újdonságtól való félelem.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

kainotofóbiások rettegnek minden jellegű újítástól, legyen szó munkahelyváltásról, szakításról, de akár olyan apróságról is, mint egy új frizura.

Bár a nagyobb változások mindenki számára megterhelőek, egy kainotofóbiásnak nem csak egy költözés vagy egy munkahelyváltás okozhat gondot, hanem az is, ha a megszokottól eltérően kell kezdeni a napjait, vagy felmond a háziorvosa és helyette új orvoshoz kell járnia.

Ki hogyan találja meg, éli át a szerelmet? A horoszkópod megmondja.....

Oroszlán, Kos

A kóros egyedülléttől való félelemben, azaz az autofóbiában szenvedhetnek ezek a csillagjegyek. Ez esetben nem arról van szó, hogy te azért nem szeretsz egyedül lenni, mert unatkozol vagy félsz attól, hogy nem tudod megvédeni magad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a fóbia kicsit komplexebb ennél – sajnos, aki ebben szenved, főként attól fél, hogy ha egyedül marad, akkor valamilyen kárt képes tenni saját magában. És ez nem feltétlenül jelentheti a legrosszabbat, de például a szorongás szülhet függőséget is, önbántalmazást.

Az önbántalmazásnak pedig sajnos nem feltétlenül kell fizikainak lenni, hiszen a negatív gondolatok ugyanolyan rossz hatással vannak ránk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: