Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán aszcendens és a Vízöntő napjegy durván vonzzák egymást. Minden téren egy hullámhosszon vannak, és még akkor is rajonganak egymásért, ha csomó dologban különböznek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz aszcendens

Ha egy Halak srácra bukkansz, ne engedd el! Igaz, elsőre úgy tűnhet, nincs semmi közös bennetek, de hidd el, kiegészítitek egymást. Nálatok működni fog az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást… nem is kicsit!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg aszcendens

Fordítva is igaz a dolog: ahogyan a Kos aszcendens passzol a Mérleghez, úgy a Mérleg aszcendens is vonzza a Kos napjegyet. Ez az egyik legizgalmasabb párosítás, mivel a mindent elsöprő szerelem könnyen átfordulhat gyűlöletbe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió aszcendens

A Bikák képtelenek ellnállni neked, mivel minden megvan benned, ami belőlük hiányzik, de vágynak rá, mint például a bátorság, kockáztatás, szókimondás.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: