Nyilas aszcendens

A Nyilas igazi tűzjegy, amit legjobban egy levegős jegy tud felturbózni, mint például az Ikrek. Ráadásul két kettős csillagjegyről van szó, ami még intenzívebbé teszi a kapcsolatot.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak aszcendens

Nincs zárkózottabb és bizalmatlanabb jegy a Baknál, igaz ez az aszcendensre is. Ezt csakis a Rák végtelen érzelmessége és szeretete tudja kompenzálni, enyhíteni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-18

Vízöntő aszcendens

Az Ikrek odavan a szabadságodért, imponál neki, hogy nem foglalkozol a szabályokkal. De kezdetben hiába tűnik tökéletesnek a viszony, ez a párosítás hosszútávon még mindig nem lehet olyan nyerő, mint egy Oroszlánnal.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak aszcendens

Szelíd és alkalmazkodó vagy, úgy fogadod el az embereket, ahogy vannak, egy Szűz jegyűnek pont erre az elfogadásra és áradó szeretetre van szüksége, hogy önmaga lehessen. Cserébe rengeteg magabiztosságot ad és segít két lábbal a földön állnod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: