Egyesek imádnak randizni, és nem is érdekli őket igazán, hogy mi lesz a kapcsolat sorsa. Az első, második találkozás izgalma, egymás megismerése számít, és nem akarnak túlzottan belemenni egy kapcsolatba. Mások pedig ki nem állhatják ezt a műfajt, nekik nem marad más, mint számítani a barátok szakértő szemére, akik összeboronálják majd a megfelelő célszeméllyel. Ha a három vizes csillagjegy egyik szülöttével randizol, erre számíthatsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Az érzékeny és odaadó Halak nagyon könnyen önsajnálatba esik és teljesen összetörik, ha a randizás alatt azt érted: találkozni, majd gyorsan szexelni és elhúzni. Pedig ő bármit megtesz, hogy boldoggá tegye a partnerét. Ha már találkozgattok egy ideje, kérj bátran tőle akármilyen kényeztetést az ágyban, nem utasítja vissza. Előbb fogja teljesíteni minden szexuális kívánságodat, minthogy a személyes dolgaiba betekintést engedjen. Nem viseli túl jól a visszautasítást, szóval ha a kecsegtető találkozások után inkább lelépsz, számíts rá, hogy nem fogja annyiban hagyni. És költözz el, ha ismeri a címedet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-03-19

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: