Szarvas, 05.21-06.20.

A szarvas típusú emberek nagyon élénkek, gyors észjárásúak, így inspirálóan tudnak hatni környezetükre.

A szarvas jegyéhez tartozóknak kiváló a humorérzékük, és úgy gondolják, hogy egy jó nevetés gyógyír lehet a legtöbb problémára.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-02

A szarvas típusúak sokat adnak a megjelenésükre, és ugyan egy kicsit én-központú személyiségek, de emellett nagyon kedvesek és gondoskodóak is, ezért mindig törődnek szeretteikkel.

Ideális környezetben egy szarvas nagyon motiváló típus, aki szereti megcsillogtatni ragyogó személyiségét, de rossz társaságban önzővé, szeszélyesés és kiszámíthatatlanná válhat.

Harkály, 06.21-07.21.

A harkály az indián zodiákus legmegértőbb és legempatikusabb jegye, az ilyen típusú emberekről gyakran mondják, hogy nagyszerűen tudják meghallgatni mások problémáit, és segíteni ezek megoldásában.

Ehhez viszont szükségük van arra, hogy őket is megértsék, és szorult helyzetekben számíthassanak ők is környezetük segítségére, különben könnyen bizalmatlanokká válnak.

A harkály típusú emberek nagyon találékonyak, és jól értenek a spóroláshoz is.

Ideális környezetben nagyon odaadóak és romantikus típusok tudnak lenni, de ha problémáik vannak könnyen dühösek, gyűlőlködőek és féltékenyek is lehetnek.

Lazac, 07.22-08.21.

A lazacok nagyon koncentrált, kreatív és intuitív típusok, akik sokkal jobban érzik magukat nagy társaságban, mint egyedül.

A lazac típusú emberek könnyen lelkesednek az újdonságok iránt, és ezt a lelkesedést másokra is képesek átragasztani.

Könnyen megbíznak másokban, és mivel nagyvonalúak és kedvesek, rengeteg baráttal rendelkeznek.

Az indián zodiákusban a lazac jelképezi a nagyobb célokat, és a mások segítésének fontosságát, így gyakran találunk ilyen személyeket önkéntes csoportokban.

Támogató környezetben a lazac stabil, nyugodt és megbízható, de ha úgy érzi, negatív környezetbe került, önzővé, sértődékennyé és intoleránssá válhat.

Medve, 08.22-09.21.

A medve típusú emberek nagyon pragmatikusan gondolkodnak, és nagyon dolgos, praktikus emberek.

A medvék általában nyugodtak és kiegyensúlyozottak, és mivel lelkiismeretesen elvégzik a feladataikat, remek üzleti partner válhat belőlük.

A medve jegyűek nagylelkű, csupaszív emberek, de mivel szerények és félénkek is, ezért kevesen ismerik ezeket a tulajdonságaikat.

Ideális esetben a medve türelmes és mértékletes, kiválóan tud tanítani másokat, de ha környezetét nem látja elég motiváltnak, akkor maga is lustává és szkeptikussá válhat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: