Holló, 09.22-10.22.

A holló jegyéhez tartozók rendkívül lelkes és természet adta módon elbűvölő emberek, akik gyakran született vállalkozó típusok.

Egy holló mindig könnyedséget, nyugodtságot tud sugározni, ezért szívesen fordulnak hozzájuk mások tanácsért, ötletekért.

Szerdai Horoszkóp 2020-12-02

A holló típusú emberek idealisták, és könnyen elérik a céljaikat, megfelelő környezetben pedig türelmesek másokhoz is, és szívesen segítik őket is.

Azonban ha egy holló rosszul érzi magát, megfontolatlanná válhat, ha pedig kicsit is megsértik, nem riad vissza a bosszúállástól sem.

Kígyó, 10.23-11.22.

Az indián sámánok közül a legtöbben a kígyó jegyében születtek, ugyanis azt tartják a kígyókról, hogy ők teremtenek a legkönnyebben kapcsolatot a túlvilággal, ők hisznek a leginkább a természetfeletti erőkben, és remek döntéseket tudnak hozni a legtöbb kérdésben.

A kígyó típusába tartozók nagyon empatikusak, könnyen ráhangolódnak más emberek érzéseire, és mivel gyakran rendelkeznek gyógyító képességekkel, kiváló orvosok válhatnak belőlük.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-07

A lelkük mélyén nagyon gondoskodó és érzelmes emberek ennek a jegynek a szülöttei, de ezt nem szívesen mutatják ki, ezért titokzatosnak, zárkózottnak, néhányak szemében pedig ijesztőnek tűnnek.

Támogató kapcsolatban a kígyó humorossegítőkész és szenvedélyes lehet, de negatív környezetben elkeseredetté, erőszakossá válhat, és gyakran ingadozhat a hangulata is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bagoly, 11.23-12.21.

A bagoly jegyéhez tartozó embereket nagyon nehéz körülírni, hiszen ahogy a szél járása, ők is nagyon változékonyak, és könnyen meggondolják magukat.

A baglyok könnyen elengedik a problémákat, nagyon nyugodt természetű emberek, akik szeretnek ismerkedni, és valószínűleg nekik van a legtöbb barátjuk is.

A bagoly típusú emberek nagyon szeretik a kalandokat, és igyekeznek teljes sebességgel élni az életet, ami a kárukra is válhat, hiszen emiatt sokszor meggondolatlanul cselekszenek.

A baglyok igazi művész típusok, de mivel roppant intelligensek is, ezért remek tanárok válhatnak belőlük, de sokoldalúságuknak köszönhetően szinte bármilyen foglalkozás ideális a számukra.

Megfelelő környezetben a bagoly támogató, lelkes és nagyon gondoskodó, de ha úgy érzi, hogy nem támogatják, akaratos és harcias lehet, és könnyel elveszíti optimizmusát.

Vadlúd, 12.22-01.19.

A vadlúd jegyének szülöttei nagyon kitartó, makacs és ambiciózus emberek, akik nagyon céltudatosak, és mindig elérik azt, amit kitűztek maguk elé.

Mivel bármi áron képesek arra, hogy megszerezzék, amit akarnak, általában nem várnak mások engedélyére még akkor sem, ha erre szükség lenne.

A vadlúd soha nem versenyezik másokkal, mindig az a célja, hogy magát győzze le, ez viszi előrébb az életben, ezért kiváló élsportolók és üzletemberek válhatnak belőlük.

Ha támogató család és barátok veszik körül, a vadlúd típusú ember kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani mindenben, amibe belekezd, szerettei körében nagyon humoros, társaságkedvelő, hűséges és odaadó tud lenni.

Azonban ha negatív hatások érik, a vadlúd könnyen válhat megszállottá, önpusztítóvá, aki maga miatt fog elbukni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: